Pruhovaný svetr, nový s visačkou.
Modrá prošívaná bunda, uvnitř měkký plyš. Zip vede až do kapuce, takže jde zapnout celá včetně hlavy. Velikost je XL, ale sedí spíš L. Nová s cedulkou.
Nenosím, není to můj styl, velikost S/M
Moc hezké, koupené v rozmaru v Crashilly butiku v Praze,ale jsou mi moc těsné,takže nenošené. Velikost S, může být i XS
Šaty a sáčko ušité v Africe (koupené v Senegalu) Jsou z místní mírně voskované látky a s podšívkou. Šaty mají krátký rukáv, sáčko tříčtvrteční. Ke kostýmku patří i batužkotaška :)
K ničemu se mi nehodí, super stav, velikost S/M
Moc jsem nenosila, bílou moc nemusím. Jsou moc krásné, mají spodničku a dělají dojem lehce nařasené sukně :)
Prodám černé šaty Zara s třpytkami, s hlubokým výstřihem na zádech. Šaty jsou jako nové, jen 3x nošené. Původní cena 1100,-
Dámské hnědé polobotky značky Pikolinos Celokožené měkkoučké a hlavně pohodlné polobotky...Bohužel neunosím:/ Stav: Nové, nenošené. Původní cena: 2 699 Kč, nabízím za 2100 Kč!
Moc prijemna a prakticka mikina od fitmy, ktera dela radu SeaSheperd. Kapsy na zip, elegantni kapuca. Na drobnou sdamu nebo dite.
Značka KAFT, VEL. S, Nové
Nosene dve sezony, nove vlozky a tkanicky, dobry stav
Probírka knížek, nabízím než se jich zbavím ošklivější cestou. U knížek se válely i jiné věci...
Prodam damske tehotenske obleceni, vetsina HM, Lidl kalhoty, tilka, sukne, sortky, tricka..
Těhotenský zimni šedý kabát s podšívkou zn. Bonprix. Velikost 46. Délka 85 cm, hrudník 58 cm, rukáv od ramenního švu 64 cm, šířka na spodním okraji 75 cm. Kupován na podzim 2015, nošen cca měsíc. Původní cena 899,- Kč Aktualni cena 250,- Kč.
Dámské polotriko-bílé. Nové /nerozbalené
Celková délka – 64 cm, prsa – 42 cm, rukáv – 60 cm, značka – MNG casual sportswear