Šaty ze sametu, moc příjemné společenské, overal, batikovaný originál, vzala jsem ho na upcykl, ale přišla mi ho škoda, sukně TOPSHOP, elastická, vzadu upravená šitím
Topík nošen 1krát, oboje kraťasy jsou srdcovky, které mnohé zažily, ale jsou od kvalitních značek (Levis a Free People) takže mohou ještě někomu sloužící dál)
nošené, ale stále v dobrém stavu, pro detailnější foto, piš. Většinou sekáčové kousky, kterých jsem se už nabažila, ale vám ještě můžou udělat originální parádu.;) v případě zájmu, pošlu více detailních foto Cena:50,150,50,50
1x nošené šaty, lehce transparetní. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 32 cm, šířka v podpaží - 42 cm, celková délka - 89 cm.
Vyklízím skříň a nabízím 1x nošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 37 cm, šířka v podpaží - 43 cm, délka rukávu - 18 cm, délka rozparku - 22 cm, celková délka - 97 cm.
Vyklízím skříň a nabízím nové, nenošené šaty. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 35 cm, šířka v podpaží - 42,5 cm, celková délka - 93 cm, délka rozparku - 16 cm.
1x nošené šaty. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 30 cm, šířka v podpaží - 40 cm, celková délka - 90 cm, délka rukávu - 15,5 cm
Vyklízím skříň a nabízím 1x nošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 33,5 cm, šířka v podpaží - 43 cm, celková délka - 96 cm.
Vyklízím skříň a nabízím 1x nošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 33 cm, šířka v podpaží - 36 cm, celková délka - 85 cm.
Vyklízím skříň a nabízím nenošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 30,5 cm, Šířka v podpaží - 44 cm, celková délka - 86 cm.
1x nošené šaty, uvedná velikost 6 odpovídá spíše vel. S. Pouze osobní předání v Praze. Šírka v ramenou - 36 cm, Šírka v podpaží - 41 cm, celková délka - 90 cm.
Vyklízím skříň a nabízím 1x nošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 33 cm, šířka v podpaží - 40 cm, šířka v pase - 34,5 cm, celková déka - 81 cm.
dámské,velikost 41
Nabízím bolerko vyrobené švadlenou na zakázku. Vpředu má šňůrky na zavázání. Rozměry jsou na posledním obrázku. Šířka hnudníku oděvu je měřena při stažené šňůrce. Světle růžovo fialová barva na spirálách odpovídá barvě šatů, které inzeruji v jiném svém inzerátu. Osobní předání Olomouc nebo Zásilkovka.
Nabízím dámské šaty zhotovené švadlenou na zakázku. Rozměry jsou uvedené v nákresu na posledním obrázku (délka, šířka hrudníku, šířka pasu). Barva je růžovo fialová. Šaty se hodí jak do tanečních, tak na svatbu či jiné příležitosti. Vzadu je zip. Mezi svými inzeráty mám i bolerko, které se k nim barevně hodí (nosila jsem ho na šaty). Osobní předání v Olomouci nebo Zásilkovna.
Posílám dále černou PLaybag kabelku, minimálně nošená. Nová stála kolem 3500,-
Predám takmer nenosený cardigan
Outdoorová sukně viz zde: https://obleceni.online-sport.cz/sukne/husky-fesy-bezova-damska/ v barvě růžové (nebo světlá vínová, není to ultra růžová). Nepoužitá. Prodám za 500 Kč. Osobní předání v Praze nebo za dobírku+poštovné zašlu.
Prodám sukni, nepoužitá, velikost 32. Detaily a rozměry např zde: https://www.militarysklad.cz/detail/sukne-damska-urban-tactical-rip-stop-cerna-1000078397 Fakt super odolná, krátká pracovní sukně. Dám za 500 Kč, osobní předání v Praze nebo za dobírku+poštovné pošlu.
Šaty jsou úplně nové, jednou vyzkoušené, z kvalitního materiálu, důvod prodeje - jsou mi velké.