Kvalitní kožené sandály či boty k sukni na ortopedické podrážce. Nošené pouze párkárt. Široké v oblasti prstů, VD 23 cm.
Dámská sukně fialové barvy s fialovorůžovým okrajem. Zapínání vzadu na zip a poutko s knoflíkem. Šířka pasu: 36 cm Délka sukně: 45 cm Osobní předání v Olomouci nebo zaslání Zásilkovnou či podobnou službou.
Nová, nepoužitá podprsenka Freya Fancies - barva buttermilk, fakticky je trochu tmavší jak na obrázku. Velikost UK 30H (EU 65K). Nová s visačkou.
originální Lindy Bop, bez známek nošení
Mám lněné kimono ukrajinské módní značky https://blackficus.com/product/womens-linen-bathrobe-2 (asi tohle) a vůbec ho nenosím. Prané jednou, visí ve skříni. Ujmete se ho někdo. Barva bluegrey a velikost XL.
Nenošené, původní cena 3800 Kč, již vyprodané.
Velmi teplá a příjemná dámská vesta VOLCOM, s odepínací kapucou a kapsami na zip. Velikost M. Bez vad, jako nová.
Šaty s nabíranou sukní a odepínacími ramínky a mašlí. Měla jsem je na sobě asi dvakrát, v perfektním stavu.
bavlna vel. XXL 40-42
Nabízím dámské džíny Wrangler Tina Flare velikosti W29L32. Vnitřní délka nohavice 83 cm, šířka pasu 36,5 cm. Osobní předání v Olomouci nebo mohu zaslat Zásilkovnou, případně jinou rozumnou přepravní službou.
Promod, kolem boků guma. Nenošený, pouze vypraný. Dlouho mi leží ve skříni. Osobní předání v Praze nebo lze zaslat via Zásilkovnu/DPD.
Vel S-M. Předání v centru Prahy, případně lze zaslat.
Predám vlnené sako Esprit veľkosti 38
Dlouhé bílé šaty WalG vel. 38. Pohodlné, pružné. Vhodné na bílou prodlouženou. Jednou nošené, nezničené, šetrně vyprané, zkrátka jako nové.
Šaty ze sametu, moc příjemné společenské, overal, batikovaný originál, vzala jsem ho na upcykl, ale přišla mi ho škoda, sukně TOPSHOP, elastická, vzadu upravená šitím
Topík nošen 1krát, oboje kraťasy jsou srdcovky, které mnohé zažily, ale jsou od kvalitních značek (Levis a Free People) takže mohou ještě někomu sloužící dál)