Párkrát stříknutá, nesedí mi. https://www.sephora.cz/p/brazilian-crush-cheirosa-68---parfemovana-mlha-584187.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SEPHORAEUR_SR_CZE_AO_GEN_OTH_202208_EC_PEMA_GPMA_CRD_CZE_CZK_NAPP_PerformanceMax-CSS-perf&utm_id=20989819346&gad_source=1&gbraid=0AAAAADc0iRUduaHNsHaIBiV2qO_tQLmPq&gclid=EAIaIQobChMIhquupKKUjAMV-DkGAB0B4gQ-EAQYBiABEgKpmPD_BwE
tabaky jsou sussi, ale plice urcite obslouzi i tak dobre
Parfém Victoria Secret Bombshell
Šampon a kondicionér Watermelon volumising
prodám nový nepoužitý šampon The Mane Choice Detangling Hydratation za 199 Kč a prodám masku na vlasy jen jednou vyzkoušenou The Mane Choice Tropical Moringa Sweet Oil & Honey Endless Moisture Mask 200 pokud vemete obojí tak k tomu přidám šampon The Mane Choice Tropical Moringa Sweet Oil & Honey Endless Moisture Shampoo v lahvičce je cca na dvě vyzkoušení a kondicionér v množství taky na 2-3 x The Mane Choice Easy On The Curls Detangling Hydrating Conditioner
Málo používaný, plně funkční. Na ceně jsem ochotná se domluvit.
1x použité vlasy metodou keratin, pokud to lze ještě využít, napište, domluvíme se.
obsah cca 27 ml z původních 30 ml viz https://www.parfemy.cz/parfemy/dkny-women-energizing-edt.html důvod prodeje : sešlo se mi víc parfémů, nestíhám vypotřebovat
Je připravena k užití dovnitř i zvenčí ! ! Vysoká koncentrace CBD a jiných kanabinoidů v rámci zákona!!! Zahojí všechno. Podlé referencí i bércové vředy.
3 balení Solfatanu, za odnos, Praha. Ať je prostě jen nevyhazuju ..
nový, nepoužívaný
Darování probiotik
Ortika - kolenní protéza.
Hledám někoho, kdo by uměl uplést spoustu copánků moji dceři (5let) - má hodně dlouhé vlasty a má jich hodně... Ideálně u nás doma v Holešovicích... Děsně po tom touží:) Cena dohodou
Varianta "The Smokes", nikdy nepoužitá.
Použitá pouze párkrát. Původní cena 1400.
je to cca tohle, starší verze. kartáček úplně nedoléhá ale funguje.
Prodám novou pánskou toaletní vodu Calvin Klein Man 100 ml, v neporušeném obalu. Vhodná i jako dárek.
Ahoj, prodám Volcano Classic, mám ho cca 2 roky, kupováno na Growshopu. Perfektní stav, používaný cca 2X za týden.Origo krabice, příslušenství, jeden nový balón. Pouze osobní odběr Praha 6. PC: 9900,- Kč, nechám za 4500,- Kč. Díky!