Mám tuhle žehličku na vlasy už pár let, ale celkově jsem jí používal jen 4 měsíce. Od té doby byla zabalená v krabici
Nové, zabalené ve fólii, vhodné jako dárek. Luxusní vůně.
malo alebo vobec nepouzivane
NELA GOLD luxusní toaletní mýdlo 150 g / Povltavské tukové závody , n.p. Nelahozeves / *** DIPLOMAT LUX luxusní toaletní mýdlo s přetučňujícími a dermatologickými přísadami 115 g / Koncernový podnik Rakona Rakovník / ***** CARIBE toaletní mýdlo 100 g ***
3 výběrová mýdla á 150g . Barva světlezelená . Vůně podzimního listí . Výrobce : Severočeské tukové závody , n.p. Ústí nad labem .
Dětský invalidní vozík, skládací. Celková šíře rozloženého vozíku: 55.cm.
využita jedna odměrka jinak balení netknuté.
100 ml. Nevhodny darek, odstrikala jsem jen trochu. Vypada jak nova, s vickem (ale krabicku uz nemam)
Prodám červené respirátory, doufala jsem v trochu jinou barvu.
Floral fragrance for women. Eternal Magic was launched in 2010. The nose behind this fragrance is Ellen Molner. Top notes are Violet, Pink Pepper and Bergamot; middle notes are iris, Rose and Magnolia; base notes are Vanilla and Woody Notes.
Bariérová antikoncepce pro ženy
používaný půl roku na zkoušku, kupuju vyšší model
Motherhood Těhotenský polštář Premium, pouzivany, v bezvadnem stavu.
Prodám přebytečné jednodenní čočky s D -1,75 (na dálku, bez cylindru)
Postinor exp 03/23, antikoncepce, 400 Kč Norethisteron exp 8/21, léky na oddálení menstruace, 200 Kč
Nabízím toaletní vodu La Vie Est Belle En Rose od Lancôme. Parfém je v původní krabičce a z flakónku bylo jednou odstříknuto.
Sonický kartáček na čištění pleti Foreo Luna Mini v tyrkysové barvě.