Pro mě nefunkční, nechcete někdo?
Štve mě, nemůžu toto používat, zbavte mě toho.
Kvalitní tělové mléko specificky pro zpevnění pokožky, koupené omylem, ve spěchu jsem si nevšimla, že je to bodylotion a četla jen hroznové víno - olej. Původní cena 8.93€ ca 230,-CZK Přenechám za 100,-CZK
Prodám 100 ml sprchový gel LUSH - sešly se mi tu dva...
Prodám 100 ml sprchový gel LUSH - jednou zkoušený, nevyhovuje mi vůně. Limitovaná edice, u nás nebyl vůbec k dostání.
Kvalitní masáže s individuálním přístupem
Přístroj na měření tělesného tuku s digitálníma hodinama a budíkem zn. FITNESS KING (TV products) - nový v původní krabičce s baterií CR2025
Limitovaná edice Vanilka Je to krém na ruce a krém na tělo. Velmi příjemná vůně vanilky.
Je zcela nový. Spolehlivé odstranění chloupků pro dlouhodobě hladkou pokožku.
Nabízím domácí zelenou mast, médium vazelína/bambucké máslo/sádlo/kokosový olej, možnost rozmanitých bylinek.
viz. odkaz
Výtažek s lotosu totiž chrání a vyživuje, kokosové mléko zklidňuje a hydratuje.
Nový, uvnitř ještě zapečetěný peelingový relaxační krém od Yves Rocher Tradition de Hamman, PC 590,- Kč, teď 185,- Kč, celá řada je skvěla, jen se zbavuji dárků z Vánoc, nevyužiju je, ještě ho mám z loňských,)
wellness pro ťapky
Jemný dámský deodorant spojuje výtažky čistého hedvábí s novou atraktivní vůní. Balení: 150ml
Dove Purely Pampering Shea Butter krém na ruce bambucké máslo a vanilka (Hand Cream) 75 ml
Dove Purely Pampering Shea Butter tělový krém bambucké máslo a vanilka (Body Cream) 300 ml
Masážní přístroj buď svítící čili hřející nebo vibrující nebo obojící
sada pilates obsahuje knihu, dvd a ještě nějaký překvápko (orig. balení), p.c. 399 Kč, dám za 200 Reflexní terapie obsahuje nějakou odrhovačku (pemza), ježka, sůl a chladivku, orig. balení, taky 200 Kč zabaleno dohromady, ale klidně to roztrhnu