Prodáme zámky bez pozemků.
Tři libový káry k prodeji.
Panenka Simba a kočárek Chou Chou AKA Šušu.
Dřevěné koleje s příslušenstvím
Kompletní s návodem.
Kompletní s návodem, jako nové.
Téměř nehrané, kompletní s návodem.
Pro nás velká pomoc při odkládaní dítěte do rovné tvrdé postýlky.Hamaka je pružná dítě se ještě chvilku pohupuje je schoulené a má pocit že je stále v náruči...jak sem si ho při uspávaní naučila :D Je vhodná do všech postýlek,díky nastavitelným popruhům
Kojící polštář Candide Multirelax šedý. U nás využitý jen prvni měsíc u obou dětí, jako nový. Příjemný materiál. Může sloužit také jako relaxační polštář pro miminko, to jsme ale nezkoušeli.
Dva spaci pytle 18m - 2 roky. Krasne, bez fleku, jen zmolek. Koupila jsem z druhe ruky, ale u nas nevyuzite. Deti nesnesou mit zakryty nohy :) jednotlive 200/ks. Oba dohromady za 300,-
Vanička se stojanem za odvoz
- nošen minimálně pouze čtyři měsíce, zakoupen 12/2017, od dubna jsem byla těhotná a nenosila jsem, jako nový + originál RS kroužek a taška, nyní je na mě příliš dlouhý. velikost 7 (délka 5,2m), původní cena 4000,-
- 68% organická bavlny, 32% bambus, velikost 6 Originál krabice, taška, zdarma přidám návleky, praný před prvním nošením a nyní před prodejem pouze v Ecoveru.
Prodám boty a pantofle pro kluka. Ceny a velikostí u fotografií. Osobní odběr Praha 2
Prodam golfky MacLaren Techno v super stavu
Prodám trojkombinaci sportovního kočáreku Britax go next v barvě Grey melange na bílé konstrukci.