Nabízím konverzaci v arabském jazyce - 400/hod
Pro mezinárodní OTC společnost se sídlem v Brně hledáme juniornějšího kandidáta se zkušeností s logistikou/nákupem z FMCG oblasti.
šikovný fotograf - amatér na příležitostné focení nemovitostí
3 kusy - zachovalé, stabilní konstrukce, skládací
Jedná se max o 15.metrů.10.metrů je obouchaných a připravených k vsazení do zdi..Cesta pro nový kabel je teoreticky už tedy připravená,jen potřebuju vedět,kolik mám vykopat hloubku do země(5.metrů je délka) a může se vymněnit... :) Cenu navrhněte.
Přední agentura působící v oblasti výzkumu trhu hledá na krátkodobou spolupráci německy hovořící průvodce.
usadit desku na korpusy, vyriznout do ni otvory na drez+varnou desku, povesit horni skrinky, na skrinky dvirka apod
Kamarád offnyx shání na svoji narozeninovou party DJe, který bude schopný zahrát 80./90.léta až současnost. Pokud možno někdo, kdo už má s hraním nějakou zkušenost a ovládá základy AJ. Prosím o kontakty na mail lenka.curdova@post.cz, předám je dál.
roznos plakatu
Ráda bych Vám nabídla práci pro firmu Easy Software, konkrétně pro produkt Easy Redmine – český software pro řízení projektů s mezinárodním úspěchem: www.easyredmine.com.
Nabízím pokládku podlah, případně i sehnání levnější podlahy podle vašich kritérií. Podlahařinu jsem dělal několik let během studia stavební školy i následně. Mám kontakty na dobrou cenu kvalitních podlah.
KLUB CESTOVATELŮ, HLEDÁ DO SVÉHO KOLEKTIVU NOVÉ SPOLUPRACOVNÍKY NA POZICI ČÍŠNÍK, SERVÍRKA A TO NA POLOVIČNÍ VEČERNÍ ÚVAZEK NABÍDKY S ŽIVOTOPISEM POSÍLEJTE NA filip@klubcestovatelu.cz SPĚCHÁ
JAHODA o.p.s. – nestátní nezisková organizace s 15 letou tradicí hledá do svého týmu posilu na pozici sociálního kontaktního pracovníka v NZDM Džagoda (cílová skupina děti a mládež 13 – 26 let, úvazek 0,6)
Praha 6
- místo naložení: Brno - ulice nádražní (přímo na proti hlavnímu nádraží) - místo vyložení: Praha, ulice Novákových (Palmovka)
Sháním člověka zručného s pájkou na výměnu vadných kondenzátorů v LCD monitoru Samsung SyncMaster 206BW.