Společnost EPLAN (www.eplan.cz) je již 30 let světovým lídrem v oblasti řešení pro projektování a plánování. Rozšiřujeme náš tým a hledáme nové kolegy na pozici Obchodní Manažer.
Floristka / kvetinarka
Běžný úklid bytu 1+1 na Pankráci. Umýt/vytřít/uklidit/vyžehlit…
Hledáme vyučené i nevyučené podlaháře, nebo šikovné řemeslníky s praxí v oblasti pokládky a renovace podlahových krytin
Php programátor
Společnost EPLAN (www.eplan.cz) je již 30 let světovým lídrem v oblasti řešení pro projektování a plánování. Rozšiřujeme náš tým a hledáme nové kolegy na pozici Konzultant v oboru Elektro
Shanim typka kteri uni delat e-shop a webovy stranky za rozumnou cenu!!!dik
Hledáme PHP programátora - externistu, se znalostí CMS Joomla
Sháním sakra dobrého Motion Grafika // střihače.
Sháním dobrého žurnaiistu nebo kreativního psalce, který umí podat nudná technologická témata záživným způsobem.
HLEDÁME ŠIKOVNÉHO ČLOVĚKA SE ZKUŠENOSTÍ Z GASTROPROVOZU PRO KAVÁRNU NA PRAZE 8 KARLINĚ JEDNÁ SE O ODPOLEDNÍ SMĚNY OD 16:30 DO 0:30. MINIMÁLNĚ 2-3 X TÝDNĚ.
Hledáme zájemce na lektorskou činnost do dětského centra
Ahoj, ide o menší byt v okolí Palackého náměstí, po kompletnej rekonštrukcii pred dvoma rokmi. Cena, frekvenia atd dohodou, Dík
inbox
Měsíční projekt nakódování webové stránky s využitím Bootstrap, jQuery, validní HTML5, CSS (až 3 verze), preprocessor LESS (nebo Stylus), GIT.
.NET do Brna
Školitel CAD aplikace SolidWorks Vzdělávání zákazníků Základní znalosti technického kreslení
Hledám někoho, kdo mi přešije šaty na svatbu mé kamarádky. Jdu za družičku, šaty kamarádka koupila s předstihem a já mezi tím stihla otěhotnět a šaty mi přes prsa nesedí. Cena na dohodě.