We are looking for an Python / Twisted Developer to work on our new and exciting projects.
iOS nebo Android vývojář pro mezinárodní startup v Praze. Vývoj online mobilní herní platformy jak na HPP, takn a IČO
Hledám někoho, kdo se mnou koupí látku a bude mi umět na míru ušít šaty podobné, jako na fotce.
Prodám fasádní izolační materiál twinner. tlouštka 140mm (110mm černý polystyren , 30mm minerální vata). jedná se o nejlepší dostupný prostředek na trhu a cena menší než za obyčejný bílý polystyren (přebytek materiálu, stav jako nový).
Sháníme zámečníka pro montáže námi dodaných zámků do kovových dveří. Většinou se jedná o starší dveře činžovních domů s nutností úprav pro nový zámek.
Sháním někoho kdo umí šít z kuže
sháním pár kluků na tahání nástrojovky
Pro práci na různorodých projektech pro české zahraniční klienty hledáme týmového bojovníka co se nebojí to řezat jak na běžícím páse. Fulltime job s príma partou a super kanclech v Holešovicích.
Architektonický ateliér se sídlem v Praze poskytující komplexní služby z oblasti projektování. V současné době hledáme do svého týmu nové kolegy na pozice Architekt a Architekt - Projektant
Překlad odborných textů
Oprava pračky
potřeboval bych vidět znění jedné veřejné zakázky a mám placenou pouze službu zakázek neveřejných ....
Pro software pro projektové řízení Easy Redmine, který má stovky klientů po celé zemi, hledáme mladé talentované Rubisty. Velkou praxi nepotřebuješ, jenom nadšení a základní znalosti RoR.
na opravu dvou starých kožených křesel hledám čalouníka, který by mi křesla obhlídl, zjistil, zda má cenu je opravovat a nacenil. a případně dal do kupy. foto na dotázání. dík
shanim k sobe kodera (html/css/js + priprava grafika). obcasna dlouhodoba spoluprace
shanim grafika, co by mi pomahal realizovat/spravovat mensi webovy projekty
Sháníme lidi na focení tetování
Pro velmi zajímavou společnost, zabývající se vývojem her, hledám zkušeného PHP vývojáře se znalostí MySQL (a ideálně i jiných databází). Pozice je v Mnichově. Pokud splňujete podmínky, napište mi na viktorie.knezkova@antal.cz !