sháním programátora na volné noze (nette)
Sháním právníka, který se vyzná ve stavebním zákoně. Potřebuji poradit, jak se bránit proti nečinnosti stavebního úřadu.
L2 support v medzinarodnej banke
sháním člověka aktivně se živícího copywritingem, který by si s mnou dal kafe a odpověděl mi na pár otázek.prozatím.
mám externí HDD a při spojení kabelem mi blbne kontakt, takže ten kabel musím zatížit, aby tam byl kontakt. Umíte to mi to někdo opravit? Praha, cena dohodou
Lednice sice chladí, ale je velmi hlučná
ahoj, je tu nekdo s vlekem na osobaky, kdo by si udelal cas o vikendu na kratky presun Renaulta Espace z Cernosic na Cerny most?
Potřebuju opravit/vyměnit ten nárazník. Je to nárazník, podběh blatníku, vyklepání blatníku a rozleštění poškrábaného světlometu. Cena dohodou. Praha - Stodůlky
Klub Cross v Holešovicích příjme pracovníka do fast foodu. Své životopisy zasílejte na prace23@centrum.cz. Praxe v gastronomii nutná!
autodoprava nákladu z KARLOVY VARY do HRADEC KRáLOVE.. přepravit cca 8x přepravka .masa . váha cca 140Kg... není třeba chladící sys. v dop. prostředku.
We are looking for a talented web designer with knowledge of UX, who wants to join an international company with a start-up atmosphere and work on the revolutionary collaboration service. viktorie.knezkova@antal.cz
Hledáme kreativní,spolehlivou a kvalifikovanou učitelku pro doplnění našeho kolektivu v malé školce na Břevnově. Využíváme principů Montessori pedagogiky. Nabízíme dobré platové ohodnocení.
sháním někoho kdo by byl schopen přestěhovat lednici, šatní skřín a sedačku z Vlašimi do Prahy. Koncem měsíce.. Cenu nabídněte...
sháním pár kluků na pomoc s nábytkem.
Práce v přírodě u řeky Sázavy v Kácově. Vedení kempu, občerstvení a půjčování lodí. Ideální pro pár/dva lidi na jaro/léto.
Pro marketingovou kampaň k celosvětovému uvedení stolní deskové hry Psí život (www.psizivot.eu) sháníme zkušené marketéry. Kampaň bude využívat jak klasická média, tak internet, Facebook, viral, ppc apod.