pravidelná individualni výuka češtiny v centru Phy
Potřebovala bych digitálně (barevně) potisknout látkové tašky s dlouhým uchem. Velikost každého motivu je cca A4. Motivů je 60 ks a od každého motivu bych chtěla 5 ks. Děkuji i za typy.
Hledám spolehlivého člověka, holku či kluka, starého či mladého, k občasnému hlídání 16 měsíčního chlapečka.
Práce v Německu -Domovník/ce - Manching - němčina nutná, smlouva přímo se zaměstnavatelem.
Práce v Německu -Opatrovatel/ka, Vychovatel/ka - Manching - němčina nutná, smlouva přímo se zaměstnavatelem.
Sháním někoho, kdo by mi uměl opravit stolní laserovou tiskárnu Samsung CLP 300. Nejdřív jen špinila a občas se nechtěla zapnout, teď už jen svítí červeně. Praha
Nabízím HPP na Praze 1 pozice recepční- office managera, pro zahraničního developera.
Hledam nekoho, kdo mi opravi tlacitko na Moto G (1.generace). Upadl mi v bumper case primo na to tlacitko, puvodne slo zmacknout tezko, ted uz nejde vubec zmacknout.
Potřebuju na Mikuláše kompletní sestavu :)
Shanim sikovnyho cloveka, co by dokazal opravit MagSafe nabijecku (model A1344)
Jsi expert v oblasti pojištění odpovědnosti za způsobenou škodu? Hledám Tě!
Barman v Opposite music club
Hledáme muže a ženy na pozici - strážný/detektiv v civilu na prodejně.
Nově vznikající pizzerie v Plzni - Černice hledá šikovné kuchaře na hlavní pracovní poměr. Ve hře je příjemný kolektiv a férové vedení :). V případě zájmu mi piště do pošty - předám informace o kontaktní osobě.
Sháníme výpomoc pro oddělení data managementu pro filmovou postprodukci. Znalost programů Avid Media Composer, Finalcut Pro 7, DaVinci Resolve, synchronizace, conforming a dále.
searching for hostel manager, praha, zizkov
Jsme mezinárodní technologická společnost. V ČR jsme od roku 2007 a aktuálně máme kolem 60 konzultantů, kteří pracují na dlouhodobých projektech u našich klientů.
Pro posílení týmu našeho klienta hledáme aktuálně: Domovníka(ci)/údržbáře(ku)