Prosím kdyby jel někdo do úterý 6.1. večer z Třebíče nebo Pelhřimova do Prahy a mohl mi u včelaře vyzvednout 5-8kg medu, budu vděčná a odměním se. Info do zpráv. Děkuji.
Přijmeme nové kolegy!
Do mladého kolektivu hledáme kolegu
Hledám někoho kdo mě naučí hrát na piano. Hraju na kytaru docela dlouho takže to nebude taková práce.
podle meho navrhu, cena dohodou..
Hledáme externího Test analytika/Testera. Nástup ASAP, předpokládaná doba spolupráce 60 MD. V případě zájmu pošlete CV na vknezkova@sii.cz
Sháním spolupracovníka pro muj projekt Models-Agency.cz . Projekt byl po deseti letech znovu obnoven a scháním někoho kdo by mi ho pomohl nastartovat.
Shanime cloveka na pozici Customer Support do prazske spolecnosti SatoshiLabs - mlade, uspesne a perspektivni firmy zabyvajici se technologiemi kolem bitcoinu
na 28.12.
Sháním programátora pro e-shop platformu MAGENTO za účelem konzultací a úprav před prvním spuštěním. Cena dohodou.
Nabízím práci na zítra odpoledne nebo úterý během dne na odlévání těla (břicho, prsa) - MUŽ obézní, vysoký cca 180cm, obvod pasu 105 - 110cm. Prosím do pošty.
Sháním elektrikáře.
převoz zásilky v Bratislavě v sobotu 19.12.
Montaz stojanu v ceske skalici
Navrtání 19 otvorů + chemická kotva
Výuka snowboardingu s možností ubytování v Orlických horách - Snowboard school with accommodation in Orlicke hory