sháním opraváře nábytku/truhláře
Středisko výchovné péče Help me v Brně hledá psychologa/psycholožku.
lehká rekonstrukce
Shanim sikovneho mechanika na servis/údrzbu jizdnich kol.
Výpomoc na stánku
Nabízim práci kustoda v galerii
Shanim cloveka, ktery by zkontroloval, popr. vycistil plynovy ohrivac vody Junkers W125.
Hledáme POZITIVNÍ, PŘÍJEMNOU servírku/obsluha storyous/ příprava-pomoc šéfkuchařce pro malou vege thajskou restauraci na Senovážném náměstí. Nástup IHNED! :)
Instalatér, topenář, sekání drážek, stavební pomocník/ce...
Brigada na sezonu (duben - rijen) v restauraci v krasnem kempu v Dolnich Pocernicich (P9)! Anglictina a pozitivni pristup nutne, zkusenosti a dalsi jazyk(y) vyhodou!
Sháníme řidiče pro ROZVOZ PIZZY na Praze 6
Hledám webaře pro "hipster like" firemní web
Kamarád shání na dnešní odpoledne od ca. 13h manuální výpomoc při rekonstrukci bytu v Karlíně - dnes primárně pomoc s dovezeným stavebním materiálem. Dostanete 500 na ruku + pitnej režim (lahváče)
Nabízím brigádu v klubu na Smíchově. Jedná se o debaras (sklízení kelímků, vynášení košů, údržba pořádku v prostorách klubu...). Práce v podvečerních a nočních hodinách.Preferuji jednoho člověka na všechny termíny.
Zdravím,najde se človíček,který by mě pořádně naučil programovat v Javě a C++ ? Základy umím,v C++ jsem i trochu pokročilejší,ale rád bych se to naučil pořádně. Na ceně i na hodinách se domluvíme. Jsem z Prahy. Předem dík :)
Pohodová práce v kanceláři na HPP v Praze
Hledám dva brigádníky na zahradnické práce, na delší spolupráci nebo dle dohody nárazově na jednotlivé dny v týdnu, ale na jaře je práce dost pro všechny:) díky Pepe