Květinová aranžérka, květinářka či floristka, je na vás co si vyberete:-)
Komponent pro šperky, se závitem uvnitř, velikost 12x3mm.
Do zaběhnutého vegetariánského bistra na Újezdě hledáme kuchaře/kuchařku. Práce na plný úvazek, směny možno domlouvat podle potřeby.
Sháním někoho, kdo mi udělá daňové přiznání a přehled pro socku a zdrav. pojišťovnu, mám asi 20-30 faktur za 2016
administrativní podpora cca 4 hod. denně dle domluvy
Někdo, kdo mi opraví dready? Mám čas pouze o víkendu. Prosím prosím
ahoj, hledám rodilou mluvčí/mluvčího pro pravidelné (cca 1xtýdně 2 hodiny, středa dopoledne) soukromé konverzace v ruštině.
Hledáme několik osob na projekt Mystery Shoopingů v rámci velkých OC (2-3 návštěvy / osobu v jeden den), jedná se o krátké kontroly (cca 5-10 minut) a k nim vyplněný výstupového dotazníku
Úklid bytu
Hledam nekoho kdo mi upravi 2 dokumenty ve wordu. Nutna stredne pokrocila znalost wordu a trpelivost. Prace na hodinu max 2 dle schopnosti. Vice info posta.
Hledáme cukrářku/cukráře do Klub AVU
Stavebniny DEK a.s., úspěšná společnost s více než 20letou historií, hlavní distributor stavebnin v České republice a vysoce respektovaná firma v oboru, hledá pro svou síť poboček zaměstnance na pozici: Skladník.
Hledáme vývojáře, testery, analytiky a architekty k nám do firmy. Kancly máme v Praze na letišti a v Brně v Židenicích. Více info dole, případně v poště:)
materiál sádrokarton/dřevo..
Pro dlouhodobý projekt v SII dresu hledáme zkušeného vývojáře. Důležitá je znalost angličtiny (důležitější než čeština), ochota semtam vyrazit na krátkou pracovní cestu do Německa a chuť pracovat v digitální agentuře, která má daleko do korporátu.
Měli by jste zájem nastoupit za mne do graf. studia na žižkově?
Webmaster, programátor, technická podpora...
začátek cca březen 2017