Pracovník ostrahy v areálu Praha Modletice
hledame sharepoint admina! cim mene developer tim lip :) praha (invalidovna), podminky imho super... posta
Hledáme barmana/ku do hudebního klubu v Peci pod Sněžkou na zimní sezónu - nástup po Vánocích, konec začátkem dubna.
Poptávám vyčištění rozkládací pohovky IKEA
Kdo umí vrtat a má vrtadlo? Potřebuju přidělat televizní držák na zeď a následně na něj i televizi.
Budeme potřebovat pomoci vytahat do patra stoly, sobota 9.12. od 14:00, 100 Kč/hod.
Hledáme šikovnou švadlenu, která by uměla šít vaky na lyže.
https://jobote.com/af5x0t6 základní fixní mzda 20.500, běžná mzda 30.000-60.000 díky provizím. Na dobu neurčitou.
Hledáme na brigádu pracovníka / pracovnici v oblasti výroby interiérových samolepek a polepů do našeho studia Fugu.cz
Paní na úklid z Kladna
Potřebuji odstranit zámek, ke kterému nemám klíč. Celokovové dveře, standardní vložka.
Shanim nekoho, kdo mi vytiskne 100ks samolepek. Nic sloziteho, oval (s orezem). Idealne Praha. Za dobrou cenu + za rychlost nabizim nas med ;)
Hledam lidi, co mi za uplatu pomuzou s unikovkama na klic. Rozumi hlavolamum a hrickam a vi co a jak.
Najde se někdo, kdo by vyměnil sklo na Ipadu2? Sklo mám, ale nervy jenom jedny
Potřebujem leták na čtvrteční akci. Tj. zpracovat dnes, zítra tisk.
Dvě znesvářené skupiny mladíků (Nové město x Frýdlant) se slovně (snad jen) utkají ve středu 29.11. od 16 hod- v našem klubu ve Frýdlantu v Čechách. Nějak máme dojem, že potřebujeme porotu, která by nestranně ohodnotila jejich výkony.
scháníme barmanku či barmana na sezonu pracovní doba 17:00 -24:00 pracovní dny se dají domluvit vyjdeme stříct. bližší info na telefonu : 603315981 (JIRKA)
First level support, správa uživatelských stanic a podpora uživatelů.
Programátor pro platformu .NET (C#), možné i pro studenta. Interní projekty, ne zakázky pro třetí strany.