Kazdych 14 dni potrebuju uklidit bytovy dum na Karline v Praze. Vychazi to na 1-2 hodiny, zaplatim ti 2 hodiny. Ma 4 patra a jen nutne minimum spolecnych prostor plus jednu chodbu v prizemi, je to stary cinzak. Preferuju dlouhodobou spolupraci, ktera m
Nabízím práci v zajímavé mezinárodní společnosti s využitím anglického jazyka
Sháním někoho, kdo si k sobě vezme na týden kočku.
Hledá se barman\ka
Project / Product manager s dobrou anglictinou pro 2-3 dlouhodobejsi projekty (6-12mes, 3-5 developeru)
Suseni plachty Košíře, od 9:00 do 17:00 zítra!
Do našeho kolektivu na Praze 3 sháníme posilu, která by aktivně hledala nové zákazníky a obvolávala naše kontakty.
Hledáme k nám do firmy 1x junior network admina klidně i někoho po škole a 1x člověka na reporting a komunikaci s účtařema
Zkušenosti podmínkou. Víc info v poště.
Sháníme novou fajn kolegyni nebo kolegu
Sháním někoho, kdo mi zpracuje jednoduché daňové přiznání a vysvětlí mi, co, kdy a kde mám zaplatit. Pár faktur, paušál. Ideálně student vyšších ročníků ekonomky and/or s pozitivními referencemi zde na nyxu.
Hledám pomocnici na opravy dredů
Pro náš projekt sestavujeme databázi kontaktů, kterou později použijeme v kampani.
Sháníme pro rozjezd nového startup projektu návrháře 3D objektů pro 3D tisk na Original Prusa i3 MK3. Náplní práce bude vytváření 3d návrhů prototypů, které se následně budou vyrábět.
Hledám elektrikáře na opravu světel
Do restaurace U Jarolímků sháníme brigádníky na výpomoc na letní zahrádce (květen - září) 2 pozice: pomocný kuchař/ka a servírka/číšník - výpomoc přes obědy / večeře