Suseni plachty Košíře, od 9:00 do 17:00 zítra!
atelier figuralniho socharstvi AVU shani modelky/modely: 1.) 170 kc/h akt (od rijna do unora , 4 hodiny denne 3-4 tydne podle domluvy, svleceny/a) 2.) 130 kc/h hlava od rijna do unora (podle domluvy). Kontakt: katerina.komm@gmail.com
Nabízím brigádu dnes popřípadě zítra u nás v bytě pomoc s úklidem.Podlahy, skříňky a vytřít prach možná i detailnější úklid, vyčistit troubu.
Mám rozdelanou základovou desku, potřebuji ji dokončit.
Dokončovací práce v rozestavěném administrativním centru hledám spolehlivého řemeslníka / řemeslníky na následující práce. Zn.: SPĚCHÁ, Zn.2: Platíme včas a dobře :-)
Barist(k)u, obsluhu kavárny na víkendovou akci Mikulášská ve Staré čistírně odpadních vod příští víkend 1.a 2.12.
Potřebujeme na zahradě postavit dvě zídky, 10 a 15 metrů, každá 1m vysoká, aby vytvořily terasy.
Naše grafické studio dr-abe hledá posilu do svého týmu.
Na veletrh šermu a fantasy Replicon 3.11.2018 sháníme dva brigádníky na hlídání vstupů do přednáškových sálů.
Kdo by chtěl na chvíli vypadnout z města NA HORY (je tu krásně)...potřebovala bych v Peci pod Sněžkou trochu pohnout s rekonstrukcí chalupy (trochu větší chalupa). Ubytko mám. Časově kdykoli, klidně hned :-). Jakékoli další info dodám na tel.: 728 502 728
Sháním pokrývače na drobnou opravu eternitové střechy na dvou místech tam zatéká, bude potřeba vyměnit dva ty kosočtvercové dílce + kontrola zbytku střechy a je třeba být připraven, že něco praskne při té opravě Pár náhradních dílců mám (ale ideální
uklid, noseni veci, malovani - vyplata ihned
Přepis rozhovoru: do pondělí. 2 hodiny česko-anglického rozhovoru. 50 kč/ns