Hľadám myče oken
Správa a údržba zeleně / vodních prvků v administrativním areálu v Praze - Stodůlkách
V našem interním týmu máte příležitost pracovat na vývoji produktu v oblasti Identity Managementu určeného pro naše klienty.
setaveni Ikea skrine
Zkuseneho zednika, co uz delal futra a umi je vyvazit i pro tezke dvere.
Hledam slecnu / zenu cca 25-35 let, ktera by min. 1-2x tydne dojela do meho RD v praze 9 - Kyjich, cca 250m2, zpacifikovat neporadek, ktery tu, ve spolupraci se dvema kockami vytvorime :).
Hledám někoho kdo mi udělá brazilku
komiks na reklamní banner
Zdravím všechny, hledám někoho, kdo dělá sítotisk a pomohl by mi nasvítit pár věcí, rámy mám hotové, které jsem si dělal. Zbytek chybí..
Potřebuji někoho na výpomoc při sázení dřevin na pozemku. Jedná se hlavně o práci s rýčem a pletivem.
Sháním kurátora / obchodníka s uměním
hledám seniorního frontend developera. Někoho kdo má zkušenosti s vedením pár dalších junior developerů. Jde o čistě frontend několika větších portálů. Budese začínat od znova, takže technologie nejsou dané...
Potřeboval bych vytisknout třeba 20 těchto spojek. Nejlépe barva na fotce, nebo šedivá.
Kdo byste měl čas a chuť dobrovolně pomáhat ohroženým seniorům v Domov důchodců Jindřichovice pod Smrkem v Libereckém kraji?
Shanime sikovneho, ktery vymeni koupelnove dlazdicky za nove a s tim i vynda stary sprchovy kout a nainstaluje tam novy. Idealne zacatkem-v polovine dubna. Piste do zprav, diky! Bara
požadavky: VŠ vzdělání technické nebo strojirenství + dobrá angličtina. Skvělé podmínky, více v poště
Hledám k sobě tesaře nebo truhláře na realizace dřevostaveb.
Ideally someone with around 2 years of experience or fresh graduates with good programming skills.