Jsem režisér, architekt, producent, spisovatel...rád bych netradiční web. Víc osobně.
La Strada ČR, o.p.s. hledá sociálního pracovníka
Čištění / oprava odpadu
Potřebuju odpojit starý a zapojit+zrevidovat nový kombinovaný (plynové hořáky, el. trouba) sporák
Sháníme lektora / lektorku portugalštiny
Administration of internal and external systems; Automation and documentation of IT processes; Updating, patching existing systems and network devices; Monitoring the IT infrastructure; etc.
Supporting existing customers during deployments and after deployment to help customer see value of the company's products; Troubleshoot and resolve issues; etc.
Poptávám vypracování projektové dokumentace k rekonstrukci RD v rozsahu TZ, situace, půdorysy a pohledy - ideálně vč. autorizace, ale není nutnost.
Hlídání a vedení dítěte
Hledám kontakt na fér řemeslníka, který se mě nebude snažit odrbat a odvede svou práci poctivě.
poptávám malování pokoje cca 12m2 (podlaha), do konce června(Praha 4, Budějovická)
Výpomoc tento víkend na permakulturním pozemku
Poptávám někoho s nářadím na zastřižení živého plotu.
Hledám výpomoc na vyklizení půdy. Třídění a pytlování bordelu. Práce na cca den možná dva.
Hledám člověka / partu na shození střechy stodoly v havarijním stavu - zkušenosti a vybavení nutné!
malá softwarová firma hledá frontend developera
Hledáme k nám do firmy projekťáka. Bylo by fajn mít IT zázemí a pokud by kandidát věděl i něco o letectví / řízení letového provozu, je to výrazné plus. Detaily odkazem níže, případně mi klidně napište o víc infa:)