Jedná se o pomoc s přestěhováním piana a skříně. Pro vyložení a naložení budeme celkem 4.
Rozšiřujeme tým dohledového centra a hledáme kolegy do našeho týmu. Toužíš po práci, která tě posune dál? Již praxi máš, ale chceš se stále učit nové věci a získávat tak nové zkušenosti? Máš vzdělání technického směru či rozumíš sítím a elektrotechnice?
Novátorský kuchař pro penzion v Krkonoších
Do našeho eshopu www.primadilna.cz (Praha-Radotín) hledáme výpomoc při balení a expedici zásilek.
Hledáme BRIGÁDNÍKA NA POZICI ASISTENT/KA PRODEJE pro náš Pop- Up stánek Moje Hygge v obchodním centru v Praze 4 * Práce je jak ve všedních dnech, tak také o víkendech. Vše je zcela na domluvě. Vhodné i pro studenty a rodiče na mateřské.
Nabízíme práci
Rychly prevoz gauce
Obchodní zástupce pro vinocochces.cz
Tvorba scény na larp Národ sobě www.narod.rolling.cz v Terezínské nemocnici Od úterý večer do čtvrtka večer. Do úplné pohody nám chybí 2-3 lidi. Nehledáme nutně silné chlapy, tahání nábytku máme vyřešeno. Pokud zvládnete vzít bednu a máte čas (a 150 Kč
Broušení, kartáčování a leštění kovového povrchu.
prace se zbijeckou, odnos suti, apod. 150,-/hod pohodovy sef
Nabízím obrázky, 360° panoramata, virtuální prohlídky, renderování videí ve vysokém rozlišení a vývoj 3D aplikací na míru.
výroba tempehu tě volá :-)
Baví tě CSS a chceš si trochu přivydělat? Primárně mi jde o řešení mobile-first responsivního layoutu, kde žádné rozlišení není tabu. Nezajímá mě podpora IE11, takže můžeš využít novější vlastnosti. Cena dohodou (v poště) dle náročnosti.
Hledáme nového kolegu na pozici Senior IT analytika do týmu nových technologií. Senior IT analytik samostatně analyzuje požadavky od business nebo IT zadavatelů a vytváří zadání pro vývojáře.
Brigada 4.8 -7.8 Jednoducha manualni prace obsluha jednouceloveho stroje. Branik
Nabízím ubytování a stravu zdarma v Krkonoších
Aktuálně v Cleverlance nabízíme příležitost pro business process analytika / analytičku.
hledám silné kluky, kteří nám pomohou snosit ze/do schodů v centru Prahy festivalové věci - lavice, tašky, kabely, výzdobu, apod., a to ve dvou termínech:
Poptavam tvorbu obsahu webu pro spolecnost zabyvajici se IT Security, v anglictine.