https://mall.jobs.cz/detail-pozice/?id=G2-1598977594-aden_brand0
Sháním švadlenu na opravu pracovních oděvů: 2x výměna zipů u mikin (cca 60cm dlouhé zipy) 2x vyspravení děravých kapes u kalhot 1x rozšířit kalhoty v pase (všít klín) Budu na to ale potřebovat daňový doklad. Praha
Ahoj, pro svou dceru 5,5 hledám hlídání.Vyzvedávání Elvírky ze školky potřebuji 2dny v týdnu cca3 hodiny času celkem, a to cca od 15+ někdy výjmečně 16:30 do 18:30 zajit ven na chvili na hřiště a dovest domu, udělat večeři... Na Praze 6.
Hledáme do party ekonoma/finančního manažera (ženu, muže, kohokoliv ;) Povedeš finanční část projektů, třese se na tebe cashflow a rozpočet neziskovky, která má za sebou více než 20 let práce a přesto se posluvá dál a roste. ;)
Nabízím občasnou práci při instalaci a deinstalaci zakázek v oblasti konferenční techniky a AV techniky na různých typech akcí.
Pomoc pri pokladce podlah
Creative Director ve společnosti Audiolight service Máš smysl pro vizuální tvorbu a lákají tě výstupy skutečně extrémních rozměrů? Tak to pro tebe držíme místo u nás v týmu! Tvým úkolem bude “vdechnout život” obřím LED stěnám v rámci rozmanitých veřejných eventů.
Vybourat a zasadit tři okna na Synkáči. Okna mám.
https://baaa.cz/dotaznik/
Hledáme půlku do drýmtýmu! Ale fakt DRÝMTÝMU!
Sháním lidi na staveni/bourani party stanů, terminy vždy vypisu, každý řekne kdy může.
Není tu náhodou nějaký student (klidně i středoškolák, případně kdokoliv, kdo pozná pády podstatných jmen), který by mi uměl pomoc s ruční excerpcí ze staré kandidátské práce? Samozřejmě za peníze (160 Kč / hod).
IT Administrátor O nás: Jsme Sprinx Systems. Ryze česká softwarová společnost na trhu od roku 1996. Dosáhli jsme mnoha projektových vrcholů, ale stále přijímáme výzvy a rozvíjíme se. Naší hlavní parketou je vývoj řešení na míru, převážně větších e-commerce řešení a webových portálů. Jsme silní i v software hostingu, aktuálně máme cca 500 klientů.
Jednoduchá manuální práce: obsluha jednoúčelového stroje. Řezárna vodním paprskem Bráník. Sobota a neděle od 8:00 - 18:00.
Ahoj, hledám na víkend záskok za osobní asistenci v Brně, nebudete se se mnou tahat, ale potřebuju např vynést wc křeslo, což může být náročné jinak. Původně jsem měla jet na výlet, a onemocněla asistentka.
zdravím potřeboval bych vytisknout nejlépe dnes .. bílá grafika nálepka na přenosku vel .. cca 10 cm