Přivrtání polic a lampiček v bytě
Nabízím výrobu krátkých dokumentárních videofilmů nebo jiných videí.
Sháníme nové kolegy do firmy Carrier - momentálně pozice do Creditu s angličtinou, další s italštinou a pak s francouzštinou. Kdo chce být můj nový kolega? Více do zprávy :) Plat dohodou
Linux, sítě, SQL... SRE v bance. Hybrid Praha. Start asap.
-- Možnost realizace -- Legal --
Pozadujeme: Anglictina na urovni B2 minimum Komunikativni mily clovek Napln: Vypomoc pro Office Manazerku (zajit na postu/ objednat kafe atd) Nabizime: Flexibilitu - Polovicni uvazek (da se domluvit na hodinach) 200kc na hodinu
Permanent employment unlimited period. Must have: English language level C; experience as Release Manager, Incident Manager, Project Manager etc. Preferably ITIL Certified.
Více info do mailu. Plný úvazek, od září 23
V rámci dlouhodobější spolupráce s nadnárodní společností Wunderman Thompson hledáme SW šikovného vývojáře, který se bude účastnit v rámci remote režimu projektu propojení Kentico CMS, ERP, CRM a PDM v Azure.
Není tu někdo na P6, kdo by mi přišel pomoci s uklidem na 2 hodiny dnes v neděli odpoledne nic těžkého , mytí nádobí, složení prádla atp
Učíte nebo chcete učit? Jste učitel nebo budoucí učitel? Vy všichni máte možnost si u nás přivydělat jako lektor. Plat a termíny po dohodě. Zájemci mne prosím kontaktujte na telefonu nebo zde.
Nabízím práci - potřebujeme v jedné místnosti opravit odfouklou omítku na stropě. 17.2.2023
Poptávám člověka s dodávkou, který by mi pomohl přestěhovat chromový gauč. Rozměry 195x80x70 cm. Z Prahy-Západ do Kokořínska.
Junior SRE. Linux, sítě, sql, virtualizace. Hybrid práce Praha.
Volný lupen dnes na Ségry Akropolis.
Hľadám pomoc s inštaláciou garnyží
Ekonomický deník hledá redaktorku/redaktora. Žádáme přehled v ekonomickém a politickém dění, samozřejmostí je iniciativa při vyhledávání témat. Nabízíme zajímavé ohodnocení, možnost práce z domova. Životopisy a motivační dopisy posílejte na emailovou adresu: hrbacek@ekonomickydenik.cz