Sháníme kuchaře/kuchařku do kempu Karvánky v jižních Čechách.
administrace datové sítě (dohled, konfigurace, řešení problémů - Level3 support) diagnostická podpora jiných oddělení v rámci firmy příležitostně práce v terénu, případně i v nočních hodinách
Stěhování 21.11. od 12:00hod
práce s benzínovým zemním vrtákem (případně ručním), akátové kůly, natažení pletiva. Práce asi na dva dny.
Urgentní našití 400 poutek na spodní lem triček.
hledám někoho šikovnýho na sestavení foliovníků , sedačky z Ikey/návod je / a zahradní sprchy. Termín co nejdříve-nech mi na sebe prosím telefon .
Jednorázová brigáda, zahradní práce – rytí záhonů, odvoz bio-odpadu.
sháním 2-3 fyzicky zdatné pomocníky na naložení pianina do dodávky v Lysé nad Labem v pátek 12. 4.
Zdravím vespolek, za doporučení mého projektu nabízím odměnu 2 tisíc kč, za každou uskutečněnou objednávku. Promo kód zašlu. Podle promo kodu dostane zákazník 1000 kč slevu. Cena služby 20t (19 po sleve). https://www.partycarforrent.cz/ Děkuji Timo
Sháním někoho na generální úklid po rekonstrukci bytu, přípravky na to nějaké mám, případě můžu cokoliv dokoupit. Práce zabere několik hodin max. Lokalita Praha 5 Smíchov u Anděla. Odměna 180-200 Kč/hod.
kdo potřebuje praktika , Praha 1 centrum-můj spolužák si nově otevřel ordinaci, přijímá nové pacienty.- zájemcům dám kontakt
odvoz cihel do kontejneru, úklid zahrady, nátěr kamen. 200/hodinu.
Realizace a údržba zahrad. Hledám nového spolupracovníka/spolupracovnici na realizace a údržbu zahrad. ŘP. skup. "B" je nutný. 160,- až 300,-Kč/hod. Víc info osobně Turnov a okolí. NÁSTUP MOŽNÝ IHNED.
Ahoj, poptávám instalaci Shelly (malý wifi spínač) do krabiček s vypínači. Celkem 4x Praha 3 - Slezská.
Shánim grafika na výrobu designu polepu
P6 - brigáda na 1 den
Sháním někoho spolehlivého na pravidelný úklid domácnosti jednou za dva týdny.
Různorodá práce při stavbě obytných a expedičních aut