Otvorenie/odomknutie komody/zalomený kľúč
Obložení položených koberců lištami
Shanim brigadnika se zkusenosti v malovani bytu ruznymi barvami
Potrebuju presunout pracku v byte z jednoho mista na druhe, coz obnasi prenest pracku pres umyvadlo -> zvednout do vysky a zase nezne polozit. Jednoho silneho muze mam, potrebuji druhejo, ktery to zvladne s nim. Dnes, co nejdrive. 300 Kc, Praha Smic
Ahoj, na dvoře bychom potřebovali postavit tříkomorový komposter. Napište nabídku ceny!
Oprava střechy ve Vraném nad Vltavou
hledam jednoho silaka, kterej mi pomuze s vybrousenim podlah v byte na praze 5 jeden den behem tohoto tydne. zejmena de o vyneseni brusek do patra, presouvani nabytku dle potreby a samotne brouseni. pri spokojenosti moznost dalsi psoluprace.
Potřebuju pomoc s drobnými pracemi: vrtání, sádrování, čištění nábytku a drobné montování. Místem práce je Praha 3 Žižkov, začátek v pondělí v 9.30. Bližší info v poště, kam můžete napsat co umíte.
Potřebuju pomoc se smontováním několika paland a kovových postelí. Je to práce pro 2 osoby, které se znají. Místem práce je Praha 3 Žižkov, začít se může zítra dopoledne nebo po poledni.
Sháním někoho, kdo by mi zúžil dvoje kalhoty.
Zámková dlažba a vymalování pokoje
Hledám schopného elektrikáře, který by mi upravil elektroinstalaci ve dvou gastropřívěsech dle aktuální potřeby.
Potrebujeme po stehovani vymalovat 2kk, neni potreba profik, staci nekdo kdo to umi, vybavu mame
Společnost KSK, s. r. o. hledá spolehlivého montéra vzduchotechniky a klimatizací.
Hledám člověka, který by zvládl sestavit knihovnu.
Kdo umí vrtat a má vrtadlo? Potřebuju přidělat konzoli na záclony. Praha Strašnice, nejlépe ještě dnes. V podstatě se jedná jen o vyvrtání několika hmoždinek, ale nemám na to nástroj a moje ruce jsou spíš levý...
sháním opraváře nábytku/truhláře
Potřebuji rychle vyměnit nebo renovovat cca 3 metry čtvereční promočených parket. Nejlépe ještě tento týden. Hledám někoho šikovného za přijatelnou cenu.