Nabízím brigádu šití vlajky pro umělecký projekt na tento čtvrtek a pátek (časové možnosti lze domluvit). 130kč/h, 150 s vlastním šicím strojem
Přestalo mi jít ve foodtrucku vodní čerpadlo.
Shanim rezbare, ktery by mi vyrezal tak cca metr vysokou sochu volavky. Posta.
Hledáte českou spolehlivou a cenově dostupnou malou firmu?Tak jste tu správně..
v přízemním bytě potřebuji vykopat čtyři sondy. Sháním dva kopáče na tuto činnost. Předpokládaná náročnost tři dny pro dvě osoby. Čím dřív, tím líp.
hledam jednoho az dva statne jedince, kteri vykopou v byte par sond a zlab pro polozeni odpadni trubky. zitra nedele 7.5.
Pokládka terasy z přírodního kamene
Potřebuji někoho na konstrukci lehátka na vanu a někoho na výrobu nějakého potažení.
Zaplatím za konstrukci malého tahacího zařízení. Měl by být schopen utáhnout zavěšenou zátěž do nějakých 50 N. Pohyboval by se tam a zpět po horizontální ose dlouhé asi 1 m.
Nefunguje mi moje retro mycka. Shanim nekoho, kdo by mel cas se na to podivat a idealne vyresit tu zahadnou vec co nejdrive.
Sháním truhláře - výroba a montáž nábytku do koupelny
Výměna prasklé Lexanové/Polykarbonatové desky a sadrokartonové desky na kterou zateklo
Potřebujeme něco navrtat do železobetonu, ale bez tohoto měřáku to udělat nemůžeme. Je to práce na chvíli, tak sháníme "hodinovýho manžela" či kutila s tímto přístrojem. Je to do bytu v Libni.
hledam dva statne jedince, kteri odvozi sut z bytu do kontejneru. Byt je v prizemi, kolecko a lopata jsou k dispozici. ted sobota a nedele.
Přidělání žaluzií
Sháním geodeta na zaměření novostavby
hledam jednoho az dva statne jedince, kteri uklidi sut v byte na jednu hromadu. pripadne provedou dalsi bouraci prace dle dohody. zazemi v rekonstruovanem prostoru je minimalni.
shAnim fyzicky zdatneho muze, ktery s dalsimi tremi nalozi skrin do dodavky ve vrsovicich a vylozi ji na zahradnim meste. Skrin je kurva tezka, je v prizemi a bude se stehovat do prizemi, takze zadny schody po ceste. Zitra 10 hod start, max do 12.