Oprava vstupnich dveri
Automechanik vozů značky Subaru, schopný i na výpomoc v kanceláři. www.awd.cz
Byl by někdo schopen mi vyrobit stůl - podobný jako na obrázku?
Rychlovka - hledám někoho, kdo mi zapojí menší stropní led lustr
Sháním elektrikáře
Sháním člověka co dělá elektriku. Reko rozvodů v přízemí a nová větev pro podkroví. Podrobnosti na domluvě.
Potřebuji smontovat 2 postele, zručný člověk s akumulačkou to bude mít podle mě za hodinu hotové.
Ahoj, potřebovala bych někoho šikovného na výměnu pracovní desky s instalací nového dřezu a reinstalaci varné desky. Bude třeba desky upravit na délku, udělat výřezy. Také bych potřebovala starou desku odvézt na sběrný dvůr, ale to když tak pořeším dodatečně. Bylo by fajn co nejdříve. Prosím o informaci ohledně termínu a ceny do pošty. Místo: Praha 5 - Košíře
Sháním někoho na obložení dlaždiček do kuchyně, cca 2m2- pás mezi budoucí linkou a horními skříňkami.
montaze interieru prodejen, reklam, drobne stavebni prace souvisejici s montazema - vymalby, sdk atd
Shanim nekoho na servis plynoveho kotle Buderus (cca 10 let stary). Ohriva topeni a prutokove i vodu. Je potreba vymenit pretlakovy ventil topeni (jde zkrz nej voda). Obcas zhasina ohen pri ohrevu vody.
Ahoj :) poptávám někoho kdo by byl schopen mi namontovat digestoř nad sporák. Jde o digestoř ELICA SPOT NG H6 IX/A/60 bez odtahu kterou mám doma v krabici. Najdu zde někoho šikovného? Cenu odhadněte sami :)
Nemáte někdo šikovnýho, známýho nebo aspoň ověřenýho stavebního projektanta co by mi pomohl s projektem na rozšíření rodiného domu?
Hledá se Technik jádrového vrtání pro Prahu.
Sháním někoho, kdo by mi dodělal rekonstrukci domu. V první vlně vyklizení dvoru a postavení garážového stání a vrat. Dál záleží na dohodě. Beroun.
Hledáme nového kolegu či kolegyni do zakázkové truhlářské výroby na míru. Vyučení není podmínkou. Stačí cit pro detail, zručnost, fyzická zdatnost a především zodpovědnost. WWW.23PM.EU
Poptáváme rekonstrukci koupelny 2,2 x 2,2 m, pokladka dlažby, výměna sprchového koutu, vanicky a revize s opravou odpadu.
Na výrobu nábytku
V mém autoservisu odhalili závadu předního/mezinápravového diferenciálu Nissan X-Trail T31 a doporučili jej repasovat nebo vyměnit.