Daruji 4 laboratorní myši
Proplétaný pásek z kůže, Japonský quartz strojek, Zadní část z nerez oceli, Broušený kovový ciferník, Průměr ciferníku: 41 mm
hledám 3 modelky na focení portrétů a bust. S velkou výraznou pusou a krásnými zuby, alá Julia Roberts
. . hledám někoho spolehlivého , kdo by rád jel na Brutal , má dodávku ,čas přibližně odteď do začátku festu a nemá ještě lístek a ubytování, přijmu takového člověka do realizační party. .
Daruji deset banánovek za odvoz - Brno Krpole.
nechcete někdo Vanilku pravou? koupila jsem ji v návalu okouzlení, tušila jsem, že bude spíš do skleníku, a taky že jo... za 200,-, odběr v Praze. Je zcela nová a krásná.
Sháním jeden dřevěný trám do bytu, kterým chceme zakrýt nerovnost na stropu po vybourání příčky. V Bauhausu mají jen max 4 metry dlouhé nebo dělaj na objednávku ve větším množství.
Chemická kotva nová se styreny - Za odvoz
ježek bělobřichý s pp
Unikátní kolekce plakátů formátu A3. Jedná se o originální motivy z let 1920 až 1942, reprinty pochází z let 1986 a 2004 a vyšly v nákladu pouhých 1000 kusů.
Sháním 2kg PB bombu
Nabizím vstupenku na na celý festival Colours of Ostrava 2015 za 2000,-
sháníme další značku autorské tvorby k nám na stánek na Dyzajn marketu, vše ofiko. více info uvnitř inzerátu.
Ahoj,kdo mi propůjčí kroket za láhev vína komplet:-D
daruji 7 krásných koťat.