PRODAM dalekohled Bresser Lunar 60/700 zvetseni 35x - 262,5x, refraktor cocky prum.: 60mm ohniskova vzdalenost:700 mm PRI RZCHLEM JEDNANI MOZNA SLEVA
Prodam Aku planzetu Klom K-303 Rpm-12000.Planžeta je použitá,ale v dobrém stavu a plně funkční.Je vybavena sadou výměnných planžet,pouzdrem a nabíječkou k nabíjení aku baterie 3,6V. PRI RYCHLEM JEDNANI MOZNA SLEVA
rozměry 50 x 33, výška 31
sháním várnici na přepravu jídla. Děkuji za nabídky.
Jsme 3 sedo-cerno-bilo mourovany kocourci...vypadame trochu jako tygrici a 1cerna kocicka a hledame domov. Jsme mazlivy, cistotni a radi chytame mysi. Jsme priblizne 4 mesice stari... clovek se kterym jsme bydleli se nejspis na zimu odstehoval a nas tady
Mám dva lístky na představeni |"Pérák – na jméně nezáleží, rozhodují činy!" Bude to moc dobrý. Tak pojďte někdo se mnou.. Za lístek nic nepotřebuju, na druhou stranu mi drink nebo třeba stovka nijak nevadí. Spíš je tu úplně na vás. Ozvěte se mi na mobi
Nabizim sadu 12ti olympijskych odznacku.
Poptávám 4+ kusy nákupních vozíků, nejlépe plastové
zdravim, objednal jsem omylem Kangertech SUBTANK Mini V2 Styled OCC Clearomizer kdyby někdo chtěl, nechám ho za 150 bo nějaký dekang kapání. Praha 1,7
Žítkovské bohyně - Vinohradské divadlo, 5.1.2016, 360 Kč/1
Letošní vyloupané ořechy, na 99% se jedná u celé půlky vhodné i ke zdobení. Celkem k prodeji 4,5Kg. Cena 200kč/kg Pokud by někdo chtěl všechny cena 800Kč za vše.