Přeprodám ubytovaní v Karlových varech pro dvě osoby na tři noci v termínu středa 5. 7. 2017 až sobota 7. 7. 2017 v tříhvězdičkovém hotelu Esplanade přímo v centru města. Včetně snídaně.
sháním někoho, kdo mi udělá daňové přiznání
Prodám jeden lístek na úterní koncert v Praze. Možnost osobního předání v Praze nebo e-mailem po zaslání peněz. Původní cena 1500 Kč, nyní za 900 Kč.
2 vstupenky II. kvalifikace na 127. Velkou pardubickou
Mladý gekon s vybaveným terárkem
nabízím UNIŠEKY + v nominalní hodnotě 10.000,- Kč za 9.300,- Kč .. nebo případně v menším množství, šeky jsou v hodnotách 100,- Kč, 200,- kč a 500,- Kč.
Prodam Tickets Benefits Edenred : 5 x 1000,- kcz Za 4200,- kcz Datum splatnosti az 31/12/2017
Jahody z vlastni zahrady, s laskou pestovane, sladke, chutne, denne cerstve...trham tesne pred predanim...objednane mnozstvi... Odber Praha Zbraslav nebo Radotin, vetsi mnozstvi muzeme nekam privezt. Cena za kg je 60 korun.
Dva týdny používaná, s účtém a zárukou, pěkná ecigareta. Vhodna prozačátek, přechod z cigaret. Mě to pomohlo, nekouřím, ale dostal jsem ted darem jinou. Ideální design, a kompaktnost. Jednoduchost, nemusite nic řešit. Přidám liquid 10ml Dark Jelly
Propojujeme lidi, kteří potřebují v danou chvíli nějakou věc, ale nepotřebují ji vlastnit s lidmi, kteří tyto věci vlastní a mohou je půjčovat.
Davam dohromady chysi z toho co kde najdu :)
box na psy a kocky gulliver 3
Shanim pomocnika pro hlidani zaboru v ulici Korunni v Praze