s měděnými plátky a patkami z elektrovodného hliníku.
nabízíme dvě místa v autě na autosalon do Frankfurtu. odjezd z Prahy v sobotu 16.9. hodně brzy ráno, návrat pozdější odpoledne.
Nabízím lístky na výletní plavbu, jsou přes Slevomat, pošlu je mailem. Bohužel je nevyužijeme. Věnuji je zdarma, ale když něco nabídnete, nebudu se zlobit. Zájemci volejte 605857748. Detaily zde: http://www.paroplavba.cz/plavba-na-slapy
Nabízím starší posuvné měřítko 0-1000m. Starší ale jako nové.. dlouho bylo uloženo v dřevěném pouzdře a téměř nepoužívané. Foto zaslu poštou v případě zájmu:)
Sháním černobílé plakáty sk8, SNB, Surf ...
můj kocour je asi alergickej na ryby, tak je posílám do světa. původní váha balení byla 7,5kg a stály okolo 1000 Kč
Zdravé rybky
Lístky na koncert
Prodám lehky Marlboro za 900, dvojbaleni za 1700. Koupeno v českém dutyfreecku.
Potřebovala bych samozřejmě za úplatu půjčit na týden klec na psa velikosti Jack russela. Připadá mi zbytečné kupovat, protože jinak ji vůbec nevyužiji.
nerezové tyče kruhové
Můj šéf daruje krásné šikovné koťátko
Portál Obnovitelně.cz nabízí brigádu pro fanoušky elektromobility a akumulace energie. Hledáme komunikativní studenty, kteří by pomohli informovat veřejnost o nastupujících možnostech nových způsobů dopravy a zapojili se do produkce veřejné panelové debat
Prodám (popř. vyměním za 4 krabičky modrých Marlboro touch) 8 krabiček cigaret FM. Jsou dobré, ale hodně lehké. Dovezené ze zahraničí.
prodám invalidní vozík pro většího psa - vyroben na míru pro fenku NO z kovových trubek, s nafukovacími kolečky a s koženými popruhy
2 vstupenky - stání B, prodám za 2600,-
Elektrický lapač hmyzu