Nabízím radiátor Kermi Verteo Line PLS 22 2000X700 2689W BÍLÁ. Zcela nový. Zabalený. Kermi PLS Therm X2 radiátor Verteo-Line vertikální Typ 22/2000/700, bílá RAL 9016. Typ 22 - dvouřadý se dvěma konvektory. Stavební výška: 2000mm. Celková délka: 700mm Stavební hloubka: 102mm. Exponent radiátoru: 1,3301. Tepelný výkon 75/65°C 2689W. Tepelný výkon 70/55°C 2146 wattů. Tepelný výkon 55/45°C 1352 wattů.
Prodám mříž na dveře a okno. Rozměry: 200x145 cm 100x145 cm Cena dohodou
nabízím starší strunovku
Posílám dále Lady comp :) Kupovaná v roce 2014, užívaný, teď již několik let ne...
Sháním takovýhle vozík v dobrém stavu
Nabizim listky na zizkovskou noc pro dve osoby. V elektronicke podobe. Oba plati na patek i sobotu. Cena za oba na vsechny dny. 22.-24.9. https://zizkovskanoc.net/program
Poptávám CBD květy za rozumnou cenu.
Stav viz fotografie
Potrebuji rudlajze na tento vikend, pls help:)
viz foto, zdarma či sami oceňte ;)
Nabízím akvárium. Rozměry: 35 x 35 x 60 cm, síla skla: 0,5 cm. Předání je možné v Rožvově nebo, po domluvě, v Brně - Vinohradech. Na obou místech je nutný vlastní odvoz. Cena 500 Kč nebo 1 kg kešu natural
Zdravm, shanim karty Doomtrooper v ceskem jazyce. Pokud nekdo mate a nevite co s nimi, odkoupim je. :) Poslete prosim jake karty mate a jakou mate predstavuo cene. Diky
Vodnice z Tunisu, několik let leží ladem ve sklepě, a to je škoda :) daruji za odvoz někomu, kdo si ji užije. Nezkoušela jsem, zda je plně funkční, ale žádné viditelné vady nemá.
Ráda bych poslala dále tyto květníky, já je mám na zahradě. Mohu vyklepat a dát do pytlů, nebo možno odvézt i s hlínou.Mám 2 velké 57litrů a pak 26l a 19l asi 6
Ráda bych poslala dále toto masérské lehátko - mátová barva. Párkrát využité. Je v přenosné modré tašce. Poslední foto není ten typ, ale barva odpovídá, možná trochu světlejší. Případně vyndám a nafotím do zprávy. Má nasazovací podhlavenku a je tam i froté obal na ni.
Akvarijní filtr Fluval 3 plus (interní filtr), včetně náhradní náplně.
Sháním retro hrnky cca 6 ks