V bytě zůstaly věci po původní nájemnici, které by rády našly domov + něco, co nakonec nevyužiju já, ake stěhovala jsem to...
SHANIM Ctyrlistky, Kacer Donald, deskovy hry Talisman, Marsal a Spion, Lovci pokladu, Fantom Prahy a Stavime Stalona vse originalni z minuleho stoleti
nepouzite
Krásná klec na stylových nohou.
300/ tašky 500 kč batoh nebo 1000 /kompelt za 2 tašky a batoh
Materiál : dřevotříska . Vršek a strany černé , spodek hnědý . V rozích 4 otvory pro vruty . Včetně 4 oboustranných vrutů 70 mm .
5 - 5,5 kilo ABS filamentu myslim ze prevazne Plasty Mladec, nezamotane, 3D tisk, filament
Nabízím neomezený přístup k online kurzům Metalearningu. 5 kurzů a 345 animovaných lekcí. Témata kurzů: Úzkost a panika, Investice a finanční gramotnost, Produktivita a rychloučení, Biohacking a Longevity, Sebevědomí
Venuji dva listky na mistrovstvi sveta v biatlonu - sprint muzu 10.2. tribuna G. Planek na https://www.biathlonnmnm.cz/vstupenky .. nejsou to uplne premiova mista, ale i tak to muze byt dobry zazitek.
Retro
nepoužité, cena dohodou , i jednotlivě. komplet ovšem se SLEVOU
Ahoj. poptavam tip, nebo nekoho kdo by byl schopny mi udelat kartonove krabice. Jednalo by se Asi o pet druhu, bud klasicke (box - viko) nebo viz fotka. Vsude co jsem poptaval delaji zakazkove atyp. rozmery pouze treba od 100ks. A tolik jich zatim nepotrebuji :) Chtel bych treba od kazde pro zacatek 15-20, ale casem se neni problem domluvit na stalem odberu. Nejvetsi krabice by byla cca 600x400x100mm. Vice kdyztak posta. Diky
METABO KS 55.
kryté parkování na Citroena HY.
prodam 2x parktat uzity Bosch I-boxx 72
Obraz "Had", originál, 40x40 cm Nabídněte cenu