• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    videl nekdo otresny zemebyk?
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    DENDROBATA: na přelomu 2007 a 2008 se pořád sliboval záznam ze Čtyř dohod, ale nevím jak to nakonec dopadlo. Pokud je DVD k prodeji, tak asi na stejném místě jako nákup vstupenek, tedy v klubu Lávka. Tak tam zavolej a zeptej se, číslo je v záhlaví v odkazu na rezervace.

DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    ahoj vespolek .. existuji nejake zaznamy nekterych predstaveni pro nas mimoprazske? dekuji ..
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    KRMELEC: no tak to se tam snad už konečně dokopu.Už dlouho se na to chystám....
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Včerejší Čtyři dohody to bylo prostě skvělé! Myslím, že mi ještě pár dní vydrží úsměv na rtech a dodalo mi to hodně energie. V podstatě mi to i vysvětlilo... no zkrátka každý si na tom něco najde a Dušek to podává opravdu originální vtipnou formou. Umí zaujmout na tři hodiny - kdo to dovede?

Hodně mluvil o papírkách a papírech za kterými se honíme (peníze a dokumenty, diplomy ect.). Na konci představení jsem zjistila, že více než polovina hlediště byli zaměstnanci Komerční banky. Pěkně je tam propral a nejsem si jista, že věděl :c)

vřele doporučuji a po srovnání: Svět Toltéků i Čtyři dohody jsou si hodně podobné, záleží to na momentální náladě. Není pravda, že jedno představení je lepší...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Do záhlaví jsem hodila program Lávky a Archy...
    Pokud byste rádi přihodili, nebojím se rozdávat práva k úpravě nástěnky nebo záhlaví :c)

Díky za podnětné připomínky, budu si jich vážit!
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Něco pro seveřany:

pá 23.10.2009 od 19h Divadlo Vizita hostuje v Činoherním studu (Ústí n. Labem)
    Improvizace: Kult XII
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    mám rezervaci na Vizitu.improvizace "Semeno o páté" už ten název mě pobavil :D
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    1SHIVA: ještě včera tam v té první řadě bylo šest dalších míst - někdo si udělal rezervačku na 8 lidí a nevyzvednul si jí, proto doporučuji telefonovat: 221 082 288 Předprodej vstupenek denně od 10:00 - 16:30
    V DEN KONÁNÍ PŘEDSTAVENÍ JE PRODLOUŽENA PRODEJNÍ DOBA V POKLADNĚ KLUBU LÁVKA DO 19:00 HODIN!!!
    1SHIVA
    1SHIVA --- ---
    KRMELEC: tak tosi vyhrala, zavidim...:)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SOLUTAN: :c)

Večer jdu na čtyři dohody (klub Lávka)...
    Lístek jsem koupila včera i přestože bývá na měsíc a víc vyprodáno. Je lepší tam zajít osobně a podívat se, zda jim zrovna nepropadly nějaké rezervace (což se stalo z pátka na pondělí a tak to mám do první řady :c)
    SOLUTAN
    SOLUTAN --- ---
    pamatuju si při o to, jakej živočišnej druh je čert. můj monokopytník ho docela rosekal....
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    KRMELEC: jj přesně...to mě na to baví....oni sami jsou často překvapeni, co z toho vyleze :D
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    FOX_E: Improvizace jsou neopakovatelné a co kus to unikát - mohu vřele doporučit - ani oni sami neví jak to celé dopadne. Zkrátka kvalita :c)
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    divadlo vizita je super!strašně ráda chodím na jejich představení....náramě se u toho pobavím.:) je obdivuhodné, jak dokáže Dušek a zbytek seskupení...improvizovat a reagovat na podněty z publika...a skvěle si pohrávat s fantazií diváka...super.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Dne 21.6.07 vyšel v Lidových novinách a zároveň na www.lidovky.cz rozhovor redaktorky Aleny Plavcové s hercem Jaroslavem Duškem. Tento rozhovor byl však oproti verzi, ktorou pan Dušek schválil, změněn a rozstříhán. Přinášíme Vám původní verzi rozhovoru v plném znění.

http://www.cez-okno.net/clanok/21-12-2012-nastane-koniec-casu
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Srdečně vítám všechny milovníky Duška a projektů které se kolem něho točí.

PROGRAMY A KONTAKTY:
    --------------------------------------------------------------------------------
    FAnatický fanKLUb jaroslava duŠKA = FALUŠKA
    http://www.volny.cz/initiative/dusek/fakluska.html
    --------------------------------------------------------------------------------
    Program a rezervace Klub Lávka:
    http://www.lavka.cz/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=13&lang=cz
    Divadlo vizita:
    http://www.volny.cz/initiative/dusek/vizita.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam