• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    na co jsou volny listky?

potrebuju na 4 dohody jak na to? zajit tam? kdy?
    KOSMEN
    KOSMEN --- ---
    KRMELEC: ...ti dam do zejtra vedet...poptam jeste nekoho at je nas vicero:)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Včerejší dohody byly fajn a tak jsem udělala rezervaci na 4 lístky na nedělní improvizaci do Archy. Na pokladně mi řekli, že volné lístky ještě jsou na obě představení - na sobotu tedy víc, kdyby někdo zatoužil, tak je nejvyšší čas.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Tak co, šel by někdo? Zkusila bych zamluvit lístky na tu sobotu, jen nevím pro kolik lidí.

so 05.12.2009 20:00 Dobrovolný raklík
    ne 06.12.2009 20:00 Bronzový maják

V pondělí 30. jdu na poslední čtyři dohody tento rok a pak až zas v lednu. Improvizace také zas až v lednu 2010. Přes prosinec se nic moc dít nebude... tak hola hola, napište kdo máte zájem a nebo alespoň dejte vědět, jaká je s lístkama situace (aby to už nebylo zase vyprodané :c(
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    ZRADA: jj, bylo to o Tibetu, poslouchala jsem v autě. Měl tam jako hosla nějakou šťávu co vysvětlovala budhismus a současnou situaci v Tibetu. Celkem zajímavé, ale ne zas až tak moc, abych si naladila znovu.
    ZRADA
    ZRADA --- ---
    Proběhlo tu info o pořadu Duše K., který vysílá jednou měsíčně ČRo Praha? Jeden díl zrovna dneska večer dávají, je to jako obvykle ve 20.05... Jinak vizte archiv rozhlasu...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Jak se Vám líbí (líbil) pořad "Kniha mého srdce", moderovaný Jaroslavem Duškem?
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Aktualizovala jsem záhlaví a nejbližší improvizace jsou až v prosinci (5. a 6. Archa a 17.12. Čertovka)

Mám pro Vás novinku... existují nějaké přenosy z Vizity. Ještě jsem to neshlédla a asi to bude staršího data, ale prosím: http://www.primyprenos.cz/

A poslední co mi přišlo jako dobrá upoutávka na Improvizace je tento text:
    Charismatický Dušek a animální Zbrožek v představení plném kreací a variací na téma kdo je tady vlastně blbec. Jako diváci naladěni na stejnou vlnovou délku jsme byli vtaženi přes salvy bujarého smíchu a mnohdy podivných zvuků z hlediště, do úžasného světa imaginace a nádherných představ, místy erotických. Nebylo zde hluchých míst, každý si našel to, co chtěl. Herci zdá se expandovali ve svých fantaziích a diváci se váleli po zemi ať už z jakýchkoliv příčin. Dokonalá souhra nepochopení a vcítění. Bavil se kdo přišel a kdo tam nebyl to stejně nepochopí. Jeho chyba. Doporučuji jako duševní afrodiziakum.

Julinová Michaela, konsternovaná divačka z první řady vpravo
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Nejnovější zprávy z Lávky jsou takové, že do konce listopadu vykoupily lístky firmy pro své zaměstnance a 30.11. je poslední představení a pak až zas 11.1.2010

Získat lístky je téměř nemožné, pokud jste minulou středu nevolali na propadlé rezervace. Smůla :c(

Pokud chcete jít v lednu, je nejvyšší čas hodit rezervaci (platnou týden) a to zde: http://www.lavka.cz/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=13&lang=cz
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    MYKO --- --- 14:16:58 26.10.2009
    kdyby mel nekdo pozemek, rad bych postavil vesnicku..

Jaroslav Dusek a jeho novy dum z hliny
    http://www.cestyksobe.cz/video-reportaze/jaroslav-dusek/jaroslav-dusek/376.html
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    vcera super, i kdyz konec byl, jak sam Mistr rekl, takovej vymastenej :D
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    vcerejsi archa imho cool
    ale byla sem na improvizaci poprvy sla bych asi na vic abych mohla porovnat
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Včerejší diskuze s Pjérem byla pěkná. Sedělo se v kruhu (teda kdo chtěl být pozorovatel tak seděl mimo kruh) a každý se mohl zapojit. Odhadem tam bylo tak 20-30 lidí ? No a řešilo se téma indián v dnešním světě a v nás... těžko popisovat, ale doporučuji pro ty přemýšlivější. Není to úplně pro ty jenž se chtějí jen nechat bavit... je to takové filozofické sezení ukončené bubny. Pro mě palec nahoru. Tatáž sezení se na stejném místě dělají i s Duškem jako "moderátorem" - také na Čertovce (150,-) viz záhlaví.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Kdo chce na Lávku na 4 dohody... do konce listopadu je vyprodáno, ale ve středu kolem poledne se uvolní nějaké rezervace, tak zkuste zavolat (číslo výše).
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    HAWLIS: Taky toho chlapa zbožňuji.

Co se týče středeční Improvizace (Otřesný zeměbýk), asi celá akce padá. Já jdu v úterý do Čertovky na indiána a nikdo jaksi neprojevil zájem o lístky, tak až za měsíc a nebo dejte vědět jaké to bylo (i když vím, že to moc nejde popsat).
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    dusek byl urcite super, ale halik (holik?) taky vubec nebyl spatnej..... jakoze spis vazne dobrej ;)))
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    KRMELEC: Věřím že lepší než Duškovo podání není.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    HAWLIS: Cavemanem to všechno na lávce začínalo a hrál se pěkných pár let. Už se v Duškově podání nehraje, takže kdo nebyl prohloupil.
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ted to hraje holik u hasicu, je to supr
    mel by to udajne zacit hrat jeste nekdo jinej v alternaci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam