• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SLAMITCH: jj, mam to podobně - člověk si to pár dní musí zpracovat, než mu to docvakne. Většinou ale přijde uspokojení z nově získaných zásadních informací!
    Pjér se moc neprojevuje, ale když něco řekne, tak to má o to větší hodnotu. Celkem zajímavé jsou i ty večery jen s ním (archetyp Indiána) - minule jsem ale zjistila, že je to tak trošku seriál na pokračování a ne stále se opakující představení a že mi toho hodně uteklo :c))
    Hmm, na lidech co dorazí hodně záleží. Když se tam objeví pomatená paní, dokáže to všem znechutit. Hlavně když si je "moderátoři" zpracují a zvládnou situaci. Pjér i Dušek tohle ovládají bravurně, jen mají větší trpělivost než třeba já :c)))
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Jinak nedelni diskuse byla slusna. 4,5h, extra zajimavy J. Dusek, malomluvny (rekl fakt na prstech spocitatelny pocet vet) Pierre, tri slusni prispivajici a jedna zmatena pani. Stejne jako po vyslechnuti ci precteni jinych rozhovoru s nim, mam na dasi tyden o cem premyslet. Vskutku se mi minimalne nekolik dni postupne vynoruji informace, ktere podal, ktere s nadsenim analyzuji a jsem potesen. Uvidime, jak s tim zatrepe zitrek a pozitrek :)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    jdu ve čtvrtek a prý tam jsou ještě dvě místa - někomu dnes propadly čtyři rezervace, tak šup šup :c)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Středa a čtvrtek Vizita v Arše vyprodáno.
    Kdo má lístek ať se raduje, kdo nemá... může zkusit ještě ve středu, kdy se uvolní rezervace.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Abychom nezapomenulu na Pjéra...
    Článek a on-line rozhovor Respekt.cz z června 2009:

http://respekt.ihned.cz/rozhovory/c1-37511350-o-bydleni-v-jurte-s-pjer-la-se-zem
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    KRMELEC: Dikec za upozorneni na nedelni diskuzi. Uz mam dva listky rezervovane :)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    to manzelsky vrazdeni me uplne nezaujalo podle popisku, kdyz na to nekdo pujdete, tak potom dejte vedet .))
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SQUZZA: šikulka :c) Dle mého jsou Toltéci lepší než 4 dohody, ale to chce porovnat.

upozorňuju, v neděli diskuze s Pjérem i Duškem na Čertovce a ve středu a čtvrtek improvizace v Arše.

mimopražští: Vizita (vždy J.D. + Pjér + Zdeněk + Viktor):
    3.2. Ostrava
    4.2. Nový Jičín

a novinka:

Účinkují: Jaroslav Dušek, Nataša Burger
    Autor: Eric-Emmanuel Schmitt
    Režie: Jan Hřebejk
    Vstupné: 340 Kč

středa 24.02. 19:00 Divadlo Na Jezerce
    pátek 26.02. 19:00 Divadlo Na Jezerce
    pondělí 08.03. 19:00 Divadlo Na Jezerce

pátek 19.2.2010 Manželské vraždění v Děčíně
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    mam na brezen listky na svet tolteku, cimz dekuji za upozorneni, ze nejaky jsou
    fakt se tesim .)))
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    bohužel jsem teď musela zrušit rezervaci na dnešek na Čertovku.Tak kdyby jste někdo dnes chtěl jít na Vizitu na Čertovku,tak možná ještě ty dva lístky budou mít volné.představení je od 19 hodin a hodinu předem je otevřená pokladna.
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    jj dneska se těším na čertovku:)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    aktualizovala jsem záhlaví a všimla jsem si, že na březnové Toltéky v Lávce jsou ještě volné lísty - moc dopořučuji a to snad víc než čtyři dohody. Kdo máte zájem, rezervujte dokud je čas, dlouho nebudou.

Dneska na Čertovce:
    27. 1. středa 19 hod. 220 Kč Malá Vizita – Jaroslav Dušek, Pjér la Šé´z Improvizace

dále doporučuji na Čertovce:
    7. 2. neděle 19 hod. 180 Kč Diskuse s Jaroslavem Duškem a Pjerém La Šézem

Včerejší diskuse s Pjérem byla taková hodně roztěkaná a dvě dámy ze zadních řad to tam hodně ubíjely. Pjér to však zachránil a včas ukončil. Dobré.
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ja sem byla na holikovi a taky dobry urcite .))) ale te dby to mel alternovat jeste nekdo.....
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    HARDY: hmm, přesně jak říkáš. Dušek dělal Cavemana víc jak dva roky s velkým úspěchem v divadelním klubu Lávka a pak začal dělat čtyři dohody, toltéky atd.
    PS: bývalo stále beznadějně vyprodáno a každý to moc moc chválil...
    HARDY
    HARDY --- ---
    KRMELEC: díky, za odkazy. Duška jsem se objevil teprve nedávno a zítra jdu na svojí druhou vizitu, a tak by mě zajímalo jestli Dušek aspoň ještě občas hraje toho cavemana, o kterém jsem taky dost slyšel? Něco jsem hledal, ale nikde v jeho repertoáru jsem to nenašel - znamená to tedy že se caveman hraje už pouze v podání toho Holíka?
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Tak na viděnou dnes na Pjérovi.

Btw. měl by někdo zájem o hru Caveman v jiném než Duškově provedení?
    Kdyžtak http://www.caveman.cz/
    Brno, Zlín, Vyškov, Bratislava, Tábor, Ml. Boleslav, Kolín a kdo ví kde ještě...

Praha Caveman http://www.divadlopalace.cz/159/cz/caveman-v-divadle-palace/
    KILGORE
    KILGORE --- ---
    Jaroslav Dušek si postavil hliněný dům, zve vás na návštěvu - iDNES.tv
    http://webtv.idnes.cz/server.idn?id=V100114_160733_tv-zivotni-styl_nep
    HANNACH
    HANNACH --- ---
    KRMELEC: mno právě mě zajímal názor druhých, viděla jsem konkrétně Bártu jen jednou, vloni a i když jsem se moc těšila, byla jsem z toho nakonec v realu trochu rozpačitá - připadalo mi, že se tam s Duškem dost přetahovali (Bárta až moc zpíval solo a Dušek byl pořád přerušovaný a "vyrušovaný") a i když na jevišti všichni vypadali, že se ohromně bavili, jako divák jsem si to zas tak neužila. Z mýho pohledu to představení vůbec nepomohlo. Jsem zvědavá, jaký to bude teď...

Ale asi jsem jen zaujatá :) ...zdá se mi, že Duškovi zkrátka sluší dostatek prostoru a jeho přílišný omezování je na škodu :)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    HANNACH: máš nějakou zkušenost?
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    HANNACH: Ja doufam uvidim a pak treba napisu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam