K_A_R_K_U_L_K_A: No Dušek nikdy skutečně netvrdil, že je nějaký guru, a i že jemu někdy ...asi raritně... něco ujede. Možná jí chtěl vysvětlit, že s tím titulkem mohla i dělat něco ona, a ne se obhajovat, že ona je jen novinářská oběť mediálního molochu, co za ni někdo píše titulky článků, a ona za to teda nemůže, a bude tam dál pracovat.
Asi chápu, že ho může vypěnit mu napsat do titulku něco ve smyslu "Jaroslav Dušek: lepší než ostatní", jak označení Guru může vyznít.
Jinak o té druhé novinářce, či co to je, Alvarové jsem nedávno psal něco na svůj blog, že si jede dobře nepodloženou demagogii.
Ta tvrdí, že jak říká "obyčejný člověk" nemá v podstatě žádnou šanci poznat pravdu (kvůli informačnímu přesycení), a že mu ji mohou dodat a ověřit pouze novináři. Aby dodala, že existuje spiknutí mocností přesvědčit lidi, že nemá smysl hledat pravdu (a dehonestovat novináře).
Nevím, jestli si uvědomuje, jak si protiřečí, když je to právě ona, kdo "normální lidi" označuje za moc hloupé, neprpfesionální, aby pravdu poznali sami za sebe..ona se mi spíš jeví odrazovat lidi před hledáním sami za sebe... že je pravda poznatelná. věřit jen tomu, co říkají média, je podle mě rezignace.