• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    Hledam nekoho kdo ma cestu do Rotterdamu - Reeuwijk (nebo tam kolem) a zpet, nejlip 23.05. nebo kolem tohodle datumu a vzal by me s sebou za neco.
    CHRISTEENA
    CHRISTEENA --- ---
    zdravím, umíte tu někdo holandsky? potřebovala bych zjistit jestli email, který mi přišel ohledně potvrzení eticketu, naznačuje další kroky, nebo jestli už nemusím nic potvrzovat...díky moc
    SCREE
    SCREE --- ---
    nebo ste všichni tak zhulený ???
    SCREE
    SCREE --- ---
    to je mi ale vykutálenej klubík tady:)
    SCREE
    SCREE --- ---
    čau, nevíte o nějakých možnostech sezónní práce v Holandsku.
    Například pokud máte reference na nějaký kvalitní hostel, nebo pokud jste již v nějakém pracovali a chcete mi třeba říct že to tam bylo dobrý:)))

To bych ocenil, hledat budu tak či onak, ale napadlo mě zkusit Vaše dobré duše tady.
    Mluvím English a French, zkušenosti také mám.
    pošta

peace
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    ADLETA: az prespristi a dovi jestli;) ale dik za info
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    KLAARKA: jaj. skoda o tehle karte jsem nevedela kdyz jsem tam byla a za muzea jsem dala nehorazny prachy...takze jen a jen doporucuji...btw,myslim ze FEFERONIE pojede na pristi semestr do Ultrechtu tak ji o tom budu informovat...
    NIN
    NIN --- ---
    Dobrý den ve spolek, všem
    SHÁNÍM PODNÁJEM V AMSTERDAMU od ledna 2010!pokoj cca 350e..mesicne. jedu tam na skolu na staz minimalne na pul roku, jeste s sebou budu mit malyho dobre vychovanyho pejska))tak prosim, piste jakykoliv info do pošty. dik
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    Prodám MUSEUMKAART

Mám na prodej dvě Museumkaart, které opravňují majitele k volnému vstupu do valné většiny holandských muzeí. Jsou platné až do 12/12/2010 a je na nich naše jméno, ale žádná fotka a identitu skutečně nikdo nekontroluje. Jména jsou navíc nalepena obyčejnou samolepkou, někdo šikovný si tedy klidně může vyrobit identické.

Studentská verze této karty přišla na 22,50euro, vyplatila se tedy již po dvou návštěvách muzea(jednotné vstupné do Van Goghova muzea například stojí 12,50e) a její koupi bych doporučovala každému, kdo pojede byť jen na víkend do amstru. Tím spíš by se vyplatila někomu, kdo jede do Holandska třeba na semestr.

Na ceně se dohodneme, pošta.
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    souhlas , je to tu k nicemu
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Ma tohle smysl? Klub Amsterdam uz leta slouzi pro potreby celeho Holandska dostatecne dobre...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam