• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    POTHEAD_: no to ale predpoklada, ze mas na obed cas chodit do restauraci a ne jen do firemni kantyny, jako vsichni ostatni... (Ale pry je ta nase kantyna lepsi, nez ostatni - miva dokonce dve "tepla" jidla, ale i tak je nekdy tezke vybrat...)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    POTHEAD_: toasty nejsou zrovna moje predstava obeda ^_^
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    Ahoj, shanim pokoj k pronajmu v Amsterdamu nebo Amstelveenu od unora na neurcito, pokud mozno pobliz vlaku (Zuid, Amstel, Lelylaan...). Jsem ochotnej platit tak kolem 400-450€ za mesic a potrebuju registraci. Kdybyste o necem vedeli, dejte prosim vedet na email veleque@gmail.com
    diky moc
    Daniel
    VYKTORYJE
    VYKTORYJE --- ---
    Ahoj, kamarádka shání bydlení v Haagu od 1.února, pokoj nebo spolubydlení v pokoji.. za co nejpřijatelnější cenu. Jede na stáž na Royal academy.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    POTHEAD_: co chodim ja, tak je Kettingstraat 14 (byl jsem i v jednom na Scheveningenu, ten byl sice jesne o neco lepsi, ale take coneve nekde jinde ^_^) - http://www.los-argentinos.nl/
    (velize zahy po prijezdu do Holandska jsem z tech blafu, co tu zerou, zacal mit vazne nutkani zajit na kus poradneho - nepomleteho - masa ^_^)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    POTHEAD_: kupodivu ani pivo nepiju ^_^ Ale zato vim vyborne pizzerce a steakhousu...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    POTHEAD_: nehulim ^_^ a navic zrovna dneska letim na vikend do Ceska, ale v nedeli vecer se vracim...

SPRINGI: namorni muzeum v Den Helderu
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    ...jinak ja a Miyu, Rotterdam, coz je metrem minuta dve :-)
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    Kde je ta ponorka tam chci!?!?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Ahoj!
    Je tu nekdo z Haagu? (ja tu jsem uz od zari a tak minimalne do pulky roku ru asi jeste budu...)
    BELTIRA
    BELTIRA --- ---
    Zdravim, nemate nekdo zkusenost s praci pecovatele v holandsku v domovech duchodcu?
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    IDENTITY: zrovna jsme se o maku bavili v praci a prej se da sehnat v indickejch obchodech nebo na trhu...podle me to neni nelegalni, protoze na chlebu mak normalne je, spis nejsou zvykli z nim varit takze spis do nejakejch specializovanejch obchodu bych doporucila...
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    BACTERIE: mam tam dobreho kamosa, dam ti kontakt?:)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    Ráda bych se zeptala, jestli tu někdo má zkušenosti s posíláním máku do NL. Švagrové dost chybí v kuchyni, tak jí ho chceme poslat. Ale máme trochu obavy, aby nějaký agilní celník nezabavil "drogu" a neudělal průser. Řešil jste to někdo někdy? A jak? Díky.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    BACTERIE: id adleta
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    vazeni & drazi, nekdo z okoli Eindhovenu?! :)
    VYKTORYJE
    VYKTORYJE --- ---
    Ahoj , máte někdo zkušenosti s anti-squatingem neboli anti- kraak ? kdyžtak pošta, díky
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    Mam prosbicku - vydelavate nekdo v Holandsku ? Potrebuju nejaky info o zdaneni atd.....plz posta diky predem!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam