• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    KRTEQ
    KRTEQ --- ---
    Ahoj, jsme VŠ studenti a rádi bychom vycestovali na léto za prací do Holandska. Můžete prosím doporučit nějakou seriozní agenturu přes kterou bychom se tam mohli dostat? Zkoušeli jsme agenturu OTTO WORK FORCE, ale na různých diskuzích jsme vyčetli, že jde o podvod, což se potom potvrdilo i od našeho kamaráda. Prý vás tam odvezou a potom jste na baráku, protože není práce a jenom se zadlužíte na nájmu. Rád bych tedy poprosil někoho zkušeného o radu. Díky moc :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    OLIII: amerongen znáš? od vlaku se kus šlo, naťapala jsem kolem 20 km. bylo to jak jiný svět:)

OLIII
    OLIII --- ---
    Poraďte kam na jednodenní výlet. Větší města už jsem skoro všechny viděla, tak bych ráda projela ty menší (líbila se mi třeba Gouda) nebo bych se podívala někam do přírody, až se umoudří počasí (něco jako Texel nebo Hoge Veluwe). Pokud by tam jezdil vlak, bylo by to naprosto ideální :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    DUBPRINCESS: http://www.ns.nl/en/travellers/home a cestovat s někým, kdo má studentskou slevu na jízdné, neb ta se vztahuje na (tušim) dva spolucestující. alespoň to tak bylo 2010. jestli se to změnilo, tak mě opravte.
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    OTAKAR_KUBIN: děkuju. to jsem už před tím našla, jen mě zajímalo, zda neexistuje ještě něco jiného...
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    Ahoj,

prosím, jak se nejlevněji dopravovat mezi městy v Holandsku? Máte někdo tip na stránky, přes které by šlo vyhledávat spojení mezi městy?

Konkrétně mě zajímají možnosti a ceny dopravy mezi:
    Rotterdam - Amsterdam
    Amstedam - Amersfoort

Nějaké tipy? Díky
    HONIK
    HONIK --- ---
    Nemate nekdo v planu 6. dubna nebo pozdeji cestu do CR?
    COCHRAN
    COCHRAN --- ---
    MUTHA: dekuju
    COCHRAN
    COCHRAN --- ---
    ahoj.. může mi prosím někdo z místních znalců poradit jak se nejlépe dostat z amsterdamu do lemmeru? bus/vlak? případně odkud ten spoj v amstru odjíždí.. díky
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    Kdyby si chtěl někdo udělat výlet do Nizozemska a Belgie ;)

https://www.facebook.com/events/146851648815551/
    MIYU
    MIYU --- ---
    PETROSSA: jeste to myslim muzes zmenit na jiny termin, to vyjde zhruba na 40e
    PETROSSA
    PETROSSA --- ---
    vím, snažím se z toho dostat aspoň nějaké peníze, když už vím, že stopro neodjedu.....
    FREELA
    FREELA --- ---
    PETROSSA: vis, ze zmena jmena na letence EasyJet stoji asi 900?
    PETROSSA
    PETROSSA --- ---
    Ahoj všem, mám jednosměrnou letenku do Amsterdamu 26.3. 19:00 EasyJet. Bohužel ji nevyužiju, původní cena 2210,- , prodám za 1500,-. Kdo má zájem do pošty. Díky
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    MIYU: a digiID
    MIYU
    MIYU --- ---
    jakmile si stahnes ten program tak se tam nelze moc splest, proste vyplnis svoje sofi a zbytek se ti dovyplni skoro kompletne samo automaticky
    RADON23
    RADON23 --- ---
    Díky moc, snad se v tom vyznám :)
    RADON23
    RADON23 --- ---
    Ahoj nevíte někdo kde se dá stáhnout formulář na vrácení daní. Nechci to řešit přes agentury a ušetřit. Díky moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam