• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    OLIII
    OLIII --- ---
    RUSALKA: Jo.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Chápu Kamernet správně tak, že bez placení nejde kontaktovat ty majitele pokojů/apartmánů?
    OLIII
    OLIII --- ---
    Bohajeho, zajímalo by mě kolik procent inzerátů na Kamernetu je skutečných. Jednou to je "jsem v Anglii, převeď mi peníze na účet a pošlu ti klíče poštou" (!!!), podruhý "jsem Anglii, vyplň nejdřív application form (kde jsou všechny osobní údaje), pošli mi kopii pasu a pak ti řeknu, jaký je další krok" (eh?). To fakt někdo pošle peníze bez jakýchkoliv záruk nebo všechny svoje údaje a kopii pasu, že se těm lidem vyplatí to zkoušet?
    LOTHEA
    LOTHEA --- ---
    Egmond aan zee je super, pak ještě sousední Bergen aan zee, moc hezky se tam chodí po stezkách mezi dunama a Nizozemci zásadně leží na co nejmenším úseku pláže, takže když se popojde půl kilometru dál, nikde nikdo.

Jinak z Waddeneilanden doporučuju Schiermonnikoog, jsou tam krásné pláže, dá se to za pár hodin objet na kole, myslím, že tam funguje i pár kempů, ale já jsem je nikdy nevyužila.
    MIYU
    MIYU --- ---
    jj jakykoliv frisky ostrovy na plazovani idealni pac sou tam kilometry a kilometry plazi
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    my jsme byli vcera na plazi ve wijk aan zee, je to krasna vesnicka v dunach a maj tam moc dobry restaurace :] jeste se chystame do egmond aan zee, plaz s majakem.

Loni jsme jezdili do het twiske, velkej park za severem se spoustu malejch vod, da se tam i kempovat pres noc. A samozrejme texel, i kdyz to je trochu z ruky
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    SPRINGI: obrizky :-D
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    zakaz zenske obrisky taky neni od veci, Antony bydli kousek od kliniky kde to delaji a uz jsem prkrat videl rodinku jak si nese placici holcicku v nedelnich sateckach....
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    zakaz sariji dava smysl
    MIYU
    MIYU --- ---
    LOVETHIEF: jinak pokud na plaz tak mi jezdime na Monster coz je z den haag asi 10km takze pro vas super, navic tam byva hodne lidi se psema ktery behaji volne tak by to asi bylo pro vas idealni
    v okoli pak je prima koupani i v tom naaldwijku, coz je 3minuty autem od Monster
    a minuly rok sme byli v Noordwijku a to taky bylo prima, nicmene vsude dost lidi no, tak se halt musi trochu popojit aby mel clovek trochu klid, jinak holandani sou tradicne natlaceni u sebe
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    jeste jakou koupani, kam se muze se psama, to by bylo uplne nejlepsi
    MIYU
    MIYU --- ---
    MUTHA: no a nebo ten rybnik u kteryho sme byli minuly rok pamatujes? kousek od Kinderdijku, fakt prima koupalko s naprostym minimem lidi :)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MIYU: presne to by me taky zajimalo! okoli Rijswijk, Delft, Den Haag nejlip...
    MIYU
    MIYU --- ---
    Vzhledem k aktualnim teplotam a predpovedi pocasi nechcete sdilet tipy na fajn koupacky v NL?
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    OLIII
    OLIII --- ---
    "Akt primitivnosti." Matka zloděje obrazů spálila Moneta a Picassa | Zprávy ze světa | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...la-moneta-a-picassa-1qk-/zpravy-svet.aspx?c=A130719_085617_ln_zahranici_mtr
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Děkuju, mrknu na to. Ač teda nemluvím holandsky .)
    A kdybyste někdo třeba věděli o nějakých známých s pokojem navíc, etc., uvítám jakýkoliv tip!
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    RUSALKA: má tradiční rada, air bnb:)
    MIYU
    MIYU --- ---
    RUSALKA: prosla bych si to tady, zadas akorat nazev mesta kde hledas a pak upravis radius, je to web zamerujici se ciste na pronajimaji pokoju a spolubydleni
    Kamer huren | Kamer verhuren | Studentenkamers | Kamernet.nl
    http://kamernet.nl/
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    RUSALKA: tohle vypadá jako studentský ubytování v haarlemu:

http://www.ymere.nl/ymere/index.asp?id=1188 Jestli je to jenom na měsíc, koukala bych se po studentskym, je to levný a celkem v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam