• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    kdyby se někomu chtělo podpořit Česko - Holandskou družbu, má možnost :-)
    Mohu slíbit nehynoucí vděk :-)
    Olympiër op herhaling: Via Praag naar Rio
    http://wijzijnsport.nl/campagnes/jerrel-feller/olympier-op-herhaling-via-praag-naar-rio
    MIYU
    MIYU --- ---
    Tjaa :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    nutne shanim nekoho na prevoz platna z utrechtu overvecht do prahy. je to velikej obraz od kamarada, ale nemam ho jak prepravit, neb do easyjetu me s tim nepustej. odmena vas nemine..
    ZAPLO05
    ZAPLO05 --- ---
    Sháním od září ubytování v Holandsku. Nejlepe město Bloemendaal...ale klidně to může být i v Amsterdamu, Leiden, Hague. Máte tipy?
    JACOBO22
    JACOBO22 --- ---
    Nežije nebo nezná..někdo z lidí co navštěvuje toto auditko..město Zwolle?
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    OLIII: aha? diky diky!
    OLIII
    OLIII --- ---
    LOVETHIEF: Ráno a večer by to mělo být v pohodě.

Tussen 15 mei en 15 september zijn honden toegestaan vanaf het Kijkduinpark (einde parkeerterrein Machiel Vrijenhoeklaan) tot aan Monster. Op alle overige stranden van Monster zijn honden alleen toegestaan voor 10.00 en na 19.00 uur.
    http://uitgelatenhond.nl/alle-honden-stranden-op-een-rij
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    OLIII: kdyz ja si tohle nerisknu, urcite bych mela stesti na policejni hlidku a protoze ty cokliny mame tri, tak by pokuta byla fakt ranec. A nebo jestli tam uz psi nekdy od urcity hodiny muzou? Nevim, ja videla jenom ceduli, ze 14.5. - 14.10. (nebo tak nejak) uplnej zakaz.
    OLIII
    OLIII --- ---
    LOVETHIEF: Včera večer tam bylo psů požehnaně..
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    OLIII: ja ji taky miluju, doporucil nam ji soused a od ty doby jsme nebyli v Scheiveningen, protoze je tam krasnej klidek. Jen skoda, ze tam ted az do rijna nemuzeme se psama.
    OLIII
    OLIII --- ---
    MIYU, LOVETHIEF: Ta pláž v Monsteru je bomba, tam už jsem měla jet dávno.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    nemel byste nekdo ciste nahodou nejaky vycuc z miroslava kabeli a jeho knih holandska skutecnost, zkusenost a soucasnost? jde mi primarne o multikulturalismus v teorii a praxi.
    MIYU
    MIYU --- ---
    Hledame k nam do prace (Princes Foods BV - Rotterdam)

International Marketing Manager (Germany & Austria)

Required skills / experience :
    • Have a graduate degree / graduate calibre
    • Have at least 5 to 7 years work experience within FMCG environment and Brand Marketing and/or Category Management experience is a must
    • Self-motivated with strong communication and good presentation skills, able to display creativity and sound evaluation skills, in day to day situations
    • Strong analytical skills
    • Must be fluent in English and German.
    • Experience with presenting to German or Austrian retailers.
    • Be able to build effective relationships through appropriate interpersonal skills whilst sometimes operating under significant pressure in an ever changing environment
    • Have strong commercial awareness
    • Able to prioritize and deliver in agreed timeframes

blizsi info kdyztak u me v poste
    LTNGHTARCH
    LTNGHTARCH --- ---
    Ahoj, jsem v Amsterdamu měsíc, příští týden už budu mít bydlení i BSN number. Brzo snad i práci za barem, kurýr, nebo něco podobného.
    Rád poznám nové lidi s podobnými zájmy žijící v Amsterdamu. Hraju přes rok na KORG emx, mám singlespeeda na starým německým rámu, miluju espresso, objevuju holandsko.))
    MIYU
    MIYU --- ---
    OLIII: nejbliz od den haag bych doporucila plaze u kijkduin
    http://denhaag.com/nl/kijkduin
    a nebo monster tam jezdime pravidelne

MAWRHIS: tak pak to asi zkus a zeptej se, pokud nemas sefa uplnyho debila pochopi ze ses zeptal .. nicmene v NL se vyplati vydupat vice penez hned pri nastupu pac pozdeji uz se s tebou moc nebavi, pravidlem je ze se kazdy rok navysuje plat o cca 4 % (ze zakona)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    OLIII: Monster
    OLIII
    OLIII --- ---
    Doporučte mi nějakou neprofláklou pěknou pláž vhodnou na piknik (takže Scheveningen ne:)). Čím blíž Haagu, tím líp. Jedu autem.
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    MIYU: pres spolecnost primo. zkusebku jsem mel jen mesic, ale to jsem sotva zjistil co je napln moji prace. ty tri mesice mi prisly akorat.
    MIYU
    MIYU --- ---
    MAWRHIS: po zkusebni dobe se zpravidla pridava ale zalezi taky jakou mas smlouvu a jestli jsi primo pres spolecnost nebo personalni agenturu
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    MAWRHIS: záleží na zaměstnavateli asi, typu smlouvy, úvazku? já dělám po barech a myslim že po půl roce se klidně zeptám (ještě jsem to teda nikdy neudělala, v minulý práci jsem odešla než jsem to stihla :D a v další mi to nabídli sami :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam