• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    VOJTEK: diky, ja uz booknul nejakou kajutu na lodi kousek od nadrazi (1km) asi za 1200kc pro dva na noc...Kalba asi nic velkyho, rano vstavame, ale par pivek si dat by nebylo spatny...

Me jen prekvapilo airbnb, temer nic pod 2k/noc jsem v centru nenasel...drazsi nez treba Bruggy nebo Brusel coz je zajimavy....
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    LADINEK: záleží jaká je tvá představa "levnějšího" ubytování. Co se tyče cesty do města, tak vlak je rozhodne nejlepší řešení. Spaní na letišti nebo nádraží nedoporucuju, holandani to moc nemusej a bude neustálá buzerace od fizlu a security. Jinak taky nutný počítat s tím, ze Amstr je sice takovej symbol mejdanu, ale všude se zavírá max v 5 rano, takže non-stop to prokalit nepujde. Pokud v rámci snížení nákladu nechcete prokalit stovky € v barech, tak myslet na to, ze obchody s alkoholem jsou otevreny jen do 22h, coffeeshopy do půlnoci, takze se zasobit vším v čas...
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    Nabizim 2 mista v aute tento patek po praci Eindhoven > Praha
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ahoj, zkusim jeste jednou, muze nekdo doporucit nejak levnejsi ubytovani nekde v u hlavniho nadrazi v Amstru? S moznosti nejakyho baru nebo hospody. Mame v Amstru cca 17h prestup (15:00-9:30). Nebo jeste jinak, mame vubec jezdit na "central" ? Co koukam na airbnb tak je to vsechno docela drahy, nevyplati se tady vystoupit nekde jinde nebo jet z letiste do mesta jinak nez vlakem ? Nikdy jsem v Amstru nebyl tak budu rad za nejaky tipy, diky moc...
    ANDULL
    ANDULL --- ---
    NABÍZÍM:
    Volná místa + přeprava (Ford transit)
    3.2.večer Praha-Německo-Holandsko (Utrecht)
    4.2.večer Holandsko-Francie (Dunkir)-Anglie (Manchester)
    OLIII
    OLIII --- ---
    Pro úplnost...

AMANES23
    AMANES23 --- ---
    _KLOBASA_: v EU danis tam kde pracujes dele. Takze v cechach te cekam prijemna sumicka
    _KLOBASA_
    _KLOBASA_ --- ---
    hoi. Mám za sebou 4 měsíce práce v NL. Zbylých 8 jsem pracoval v ČR. Máte někdo nějakou ověřenou radu kde a za jakou dobu mám platit daně? Předpokládám, že můj zaměstnavatel v ČR si mne kontaktuje, ale za ty 4 měsíce bych měl platit zde, že? Předem díky za rady.
    NICK_SLAUGHTER
    NICK_SLAUGHTER --- ---
    zdravím, napadlo mě jestli tu někdo z vás nemá náhodou nějaký doporučení na práci v Rotterdamu ??
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    OLIII: Asi žádná obec o +/- 500 obyvatelích v celý ČR neměla jednak tak vysokou účast a jednak tak málo hlasů pro Zemana. Respekt!
    OLIII
    OLIII --- ---
    JAKKILLER: Já s nakupováním:) Tak za dva týdny znova, už to mám zapsaný v kalendáři jako správnej Holanďan.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    OLIII: bylo to pekny, spojil jsem to s Escherem. :D
    OLIII
    OLIII --- ---
    Not bad!

ANDULL
    ANDULL --- ---
    NABÍZÍM:
    20.1.Holandsko Utrecht-Praha (přeprava zavazadel a balíčku)
    4.2. Praha-Utrecht (přeprava zavazadel a balíčků, 4 volná místa)
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    pro zajimavost trocha historie
    1977 Dutch train hijacking - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/1977_Dutch_train_hostage_crisis
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    GUTO: ja jsem taky v Brede, to uz je nas dost na ten drink coz?
    GUTO
    GUTO --- ---
    OLIII: Ja jsem v Brede. Delft ti zavidim. Ten je super.
    PAPEZ
    PAPEZ --- ---
    ahojte....shaníme s přítelkyní ubytko v amstru nebo okolí 25-29.12,,,nevíte o nekom kdo ma volnou cimru ci nejake misto kde prespat( sme mali skladni nenarocni...vyspime se...vypadname....hostely jsou nechutne drahy....dekuji za tipy... :)
    NICK_SLAUGHTER
    NICK_SLAUGHTER --- ---
    AMANES23: Naaajs :D ! Tak se potkáme ve volný chvilce, třeba na pivecko :) ?
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    NICK_SLAUGHTER: pracovne Eindhoven
    NICK_SLAUGHTER
    NICK_SLAUGHTER --- ---
    Někdo okolí Venlo ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam