• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUDA_JANKulturní centrum Klubovna
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Ahooj! Za měsíc budeme electro/rapovou součástí NOC6 - klubové noci prahy 6. Stavte se :)

    FB event NOC6 - klubová noc prahy 6: https://www.facebook.com/events/334630551850183/
    FB event přímo pro Klubovnu: https://www.facebook.com/events/249262983870507

    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Umělecká skupina Tlustá čára, Kampus Dejvice a Klubovna vás srdečně zvou na předvánoční sbírku oblečení pro spoluobčany v tíživé životní, sociální a finanční situaci. Na zahradě Klubovny vás v úterý 23.11. od 17:00 přivítají členové Tlusté čáry, kteří budou přijímat materiální dary do sbírky pro potřebné.Preferované je zimní oblečení – bundy, svetry, mikiny, trika (ideálně s dlouhým rukávem), čepice, rukavice, šály, zimní boty. Dále je možné donést i ponožky, spodní prádlo, spacáky a deky, nedostatkové jsou i hygienické potřeby, a to obzvláště ty dámské.Moc prosíme o dary výhradně výše zmíněné a momentálně nejvíce potřebné.
    Těšit se můžete mimo pohodové před-adventní atmosféry také na svařák, malé sváteční občerstvení ve vánočním duchu a prodejní výstavu obrázků vytvořených dětmi na kreativním workshopu při akci ve věznici Bělušice, kde se děti setkaly se svými odsouzenými rodiči a jejíž výdělek poputuje na pro ně určené vánoční dárky.

    O kulturní program se v sále Klubovny od 20:00 postarají Marjari a Nea.

    víc info ve fb eventu: https://www.facebook.com/events/265901742159266

    V3S
    V3S --- ---
    tyjo, jsem jel v sobotu z vyletu v takovy rozverny nalade a rikal jsem si, ze se stavim jeste na jedno v klubovne, ac jsem nevedel .... nakonec jsem to zatah, ale pripojuju se k prani minimalne dalsich 12, klubovna je nejlepsi misto v dejvicich, bez debat
    JOHY
    JOHY --- ---
    Tak ještě dalších 12!
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Ahooj, je to poněkud na poslední chvíli, ale kdybyste dnes nevěděli, kam na pitíčko a hudbu, slavíme dvanáctý narozeniny, takže bude kapela, oheň v barelu, djs v sále do rána a vůbec :) dorazte!

    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    ONDRAASOVKA: ajeje, diky za upozorneni, je to preklep samozrejme, jedna se o Roboutique Store :) obcgod s oblečením a vinyly..
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    7ONDRA7: co je Robouritique Store, please?
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Ahoj, už dneska u nás proběhne akce zaměřená na elektronickou hudbu, koncerty v sále, stánky labelů a silent disco na zahrádce. Přijďte!

    Bližší info ve fb eventu: https://www.facebook.com/events/1144609009381380

    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    ONDRAASOVKA: díky za support :) hudba bohužel zatím moc ne, protože to současný opatření moc neumožňujou...ale sledujem to bedlivě, takže jakmile něco půjde, tak samozřejmě bude i hudba, ať djs nebo kapely.)
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    7ONDRA7: skvělý, držte se!! a je v dohledu i hudba?
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Jsme nadšení, že zase ožíváme, a to nejen jako zahrádka s občerstvením, ale i jako kulturní centrum!

    Rádi bychom Vás pozvali na projekce v rámci festivalu lidskoprávních dokumentů Jeden svět v našem letním kině. V termínu 20. - 28. 5. budeme každý večer promítat film, po kterém ve většině případů bude následovat tematická debata s odborníkem. Ve FB eventech je vždy vypsaný seznam všech devíti plánovaných projekcí a bližší informace o jednotlivých filmech, věříme, že si každý najdete téma, které Vás zajímá. Koukněte na to!

    Jeden svět: https://www.jedensvet.cz/2021/

    Díky, těšíme se na Vás!

    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Ahoj ahoj, venku už je celkem hezky a tak jsme po lockdownu zase otevřeli okýnko. Zatím si u nás sice ještě posedět nemůžete, ale když se stavíte pro nějaký pivo v PETce na doma, případně nealko drinčík nebo třeba triko, rozhodně budeme moc rádi. Zatím máme otevřeno po-pá, 12-18. No a snad se i ta zahrádka brzo otevře, uvidíme :)

    Mějte se fajn!

    V3S
    V3S --- ---
    7ONDRA7: to je dobre, fb je pro me no-go zona ;)
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    V3S: nene, většina streamů probíhá na našem yt kanálu, kde jsou pak ty videa k vidění i zpětně,žse podívej :)

    náš yt kanál: https://www.youtube.com/channel/UCxDg_c3P6HjzvaaikFdbMFw
    V3S
    V3S --- ---
    a to streamujete na jenom facebooku?
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Kamarádi! Je to delší, ale zajímavý, tak si to přečtěte :)

    Už nějakej pátek každej čtvrtek streamujeme z Klubovny djské sety různých žánrů do Vašich obýváků. Chceme s tím pokračovat i nadále, dokud si nebudeme moct užít i offline večírky. Dosud jsme to dělali pro hudbu jako takovou, aby hudební scéna úplně neumřela a abychom si všichni mohli pocítit aspoň záchvěv party atmosféry. Teď jsme se rozhodli, že potenciál streamování využijeme ještě víc a pomocí virtuálního dobrovolného vstupného budeme vybírat finance pro Nadační fond Harmonie, kterému na konci sbírky předáme 100 % vybraných peněz.

    Díky tomuto nadačnímu fondu jsou na základních školách v sociálně vyloučených lokalitách budovány dětské orchestry, ve kterých se dětem dostává bezplatného hudebního vzdělání. Hudba se stává prostředkem sociálního začleňování, rozvíjí nejenom hudební ale i sociální dovednosti dětí. Děti se učí zodpovědnosti a práci v týmu, zároveň se zvyšuje jejich sebedůvěra a studijní výsledky.

    Sbírka bude probíhat po celou dobu, po kterou potrvá naše série streamů. Přispívat můžete samozřejmě i jen tak. Naopak dívat se a poslouchat streamy můžete i bez příspěvku. S dobrým pocitem je to ale přecijen o chlup lepší, doporučujeme Přispět možno v libovolné výši.

    Budeme rádi, když nám pomůžete povědomí o sbírce šířit.
    Díky, díky, DÍKY!

    LINK NA ZASTŘEŠUJÍCÍ FB UDÁLOST: https://www.facebook.com/events/188842049422177
    LINK NA SBÍRKU: https://www.donio.cz/ProHarmonii
    NADAČNÍ FOND HARMONIE: http://www.nfharmonie.cz/

    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Zdárek! Ještě v prosinci u nás odprezentovala svoje nové LP Schrodingerova kočka, byl to stream, ale spíš poslechový, než vizuální. Je to bohužel jen na FB, ale kdybyste se chtěli podívat, tak tady: https://www.facebook.com/287823461234/videos/437741237231768

    V novém roce na to plánujeme navázat a dělat čtvrteční online večírky elektronický hudby. Začínáme tenhle čtvrtek (14. 1.) spolu s XION labelem a video projekcemi pod taktovkou Duck the Mainstream. Událost na FB zde: https://www.facebook.com/events/215822373496515

    Jsme rádi, že můžem dělat aspoň nějakou kulturu, tak to checkněte :)
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Ahoj, asi to víte, ale máme trika a rádi je prodáváme. Fotka je jedna ilustrační, zbytek dyžtak v albu na fb: https://www.facebook.com/klubovna/photos/pcb.10158974221420987/10158974204570987/

    Bližší info buď v Klubovně na baru, anebo klidně napiště mě do pošty a rád sdělím detaily. Díky!

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam