• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWILIGHTZONECéCé haly C
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    mě by prosím stačilo zatím jedno:))) Dík
    FEEX
    FEEX --- ---
    ja bych rad take dve clenstvi :)
    KAB
    KAB --- ---
    prosím 2x :o)
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    TWILIGHTZONE: prosim o jednu legitku ;] kju *
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TWILIGHTZONE: mmm,to zní záslužně - ale nebylo by vhodné zvát děti - miluju totiž syrové brambory a všechny razítka bych jim snědla :)
    KFF
    KFF --- ---
    TWILIGHTZONE: Ok, me prave zajimalo jaka je koncepce. Pockat, jak dopadne prvni setkani zni logicky, tak drzim palce, je to sympaticky projekt:) S ruznymi tipy se urcite rada ozvu.
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    KFF: no uprimne prvopocatni plan byl, ze zvladnu sama neco odvypravet ze sve poststudijni kompetence, ale ten zajem me dost vydesil tak, ze se necitim poucovat tolik lidi :) Takze mi asi pomuze kamaradka z filmove vedy a pokud mas nejaky tip, sem s nim. zatim jsem chtela pockat po prvnim setkani, abych zjistila, co od toho lidi ocekavaji....
    KFF
    KFF --- ---
    Jasne, diky. Chystas se tam zvat nekoho na prednasky, treba z filmove vedy nebo tak?
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    KFF: ja, ale dramaturgii bych to moc nenazvala...proste vybiram dostupne filmy chronologicky od pocatku historie filmu
    KFF
    KFF --- ---
    TWILIGHTZONE: Kdo dela dramaturgii smim-li se zeptat?
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    razitka heh no muzem po projekci udelat workshop na vyrobu razitek z brambor a kethamina je muze i olizovat ;)))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TWILIGHTZONE: a budou v ní razítka a takový ta sexy komančovský olizovací známky :)
    BEDUAN
    BEDUAN --- ---
    my dve s miskou :) diky
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    ja chci jednu )
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    jo, potrebuju vedet kolik prukazek mam pripravit...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    a můžu se přihlásit i přes tuhle diskuzi?
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    tak info nahozeno....tato diskuze bude slozit vyhradne pro cleny CéCé klubu k prezenci na nasledujici setkani, k vyberu filmu, k pranim a pripominkam atakdale....
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    hustýýýýý!! už se těším...... jsem zvědav co vyberete za filmy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam