• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWILIGHTZONECéCé haly C
    CéCé není žádná šiřitelka zákeřných nemocí, ale nově založený neveřejný Cinema Club Haly C. ;) Staňte se jeho členem a my vám zaručíme, že si v těle odnesete maximálně pár poznatků z filmové historie.

Bratři Lumiérovi, Méliès, Griffith, Lang, Murnau, Machatý, Ejzenštejn, Hitchcock, Tarkovskij.........................italský neorealismus, německý expresionismus, francouzská i česká nová vlna, .......................horor, film noir, groteska, muzikál, sci-fi a další a další a další...........................

V Cinema Clubu Haly C se probíráme filmem pěkně od začátku. Při pravidelných každoměsíčních setkáních si promítneme stěžejní filmové mezníky, které se nezapomenutelně zapsaly do fondu světového filmového umění. Začneme od dokumentárních dílek, přes první pokusy naučit film vyprávět příběhy, až po příchod zvuku a neuvěřitelné montáže a triky v moderní kinematografii. Vedle hraných filmů si promítneme i filmy animované, a to jak kreslené, tak loutkové. Program budeme vytvářet společně dle přání většiny. Nebudou chybět diskuze a filmové kvízy.

Přijďte se odreagovat od televizních slátanin a laciných filmů, které na nás útočí pomalu na každém kroku.

Pozor CéCé Haly C není volně veřejně přístupný. Pokud se chcete stát jeho členy pište id Twilightzone nebo na linda@kulturajinak.com pro více informací. Kapacita je bohuzel omezena.....

Hala C, Drahobejlova 15, Praha 9 - Libeň. GPS: Loc: 50°6'17.309"N, 14°29'12.099"E
    MHD spoj: tram 3 zast. Ocelářská, tram 8, 19 zast. U svobodárny, Metro B stanice Českomoravská
    rozbalit záhlaví
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    TWILIGHTZONE:
    No uz se tesim jak malej :-)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    TWILIGHTZONE: juchůů!
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Tak maly update:
    - podarilo se mi ziskat jeste filmy z Edisonovy dilny, takze tim zacnem :) ty maji dohromady cca 10min mozna ani to ne
    -
    pak nastanou Lumierove ty mam tak nahodinu, kdyz vas to prestane bavit muzeme to utnout..
    - po te prejdeme k Meliesovi, tech se mi taktez podarilo sehnat celou serii
    - a nazaver dame Velkou vlakovou loupez od Portera. Zivot americkeho hasice bohuzel nemam, ale za to kdyby jste nemeli dost mam jeste spoustu dobovych aktualit ;)))
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    TWILIGHTZONE: kk, díky, budu se těšit:))
    DANUNA
    DANUNA --- ---
    Prosila bych dve prukazky. Diky.
    LAGARTIJA
    LAGARTIJA --- ---
    taky prosím o jednu členskou průkazku. děkuji
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    nevadi dostanes prukazku az se zucastnis ;)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    aha. Dík za odpověď. Já se fakt příští pravděpodobně nezůčastním:))
    19týho makám od šesti a šance že, se to změní moc není. Ale doufám, že aspoň některých dalších promítání se budu moci zůčastnit.
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    BERRY: no konecne te tam dostanem ;)
    BERRY
    BERRY --- ---
    já přídu, mám to hned za rohem :)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    MRTREVOR: kdybych vam vsem mela odpovidat, tak se asi upisu...proste se mi sem hlaste, abych mela prehled kolik jich cca mam pripravit a na miste si je vyplnite... Taky predpokladam, ze ne vsichni z hlasenych dorazi jak je tu zvykem ;)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    už jste někdo dostal odpověď na žádost o průkazky?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    já taky prosím o dvě průkazky! děkuju
    BERRY
    BERRY --- ---
    já prosím taky jednu členskou legitimaci do svazu
    ZOE
    ZOE --- ---
    ja poprosim o dve prukazky :) diky
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    ja bych si s dovolenim take dal...]]
    LOITUMA
    LOITUMA --- ---
    prosim pěkně taky o 2 členství.) Díky moc...
    HEELENA
    HEELENA --- ---
    tak ja bych taky poprosila o clenstvi..dekujuu:)
    BEZESPORU
    BEZESPORU --- ---
    prosim taky o členství .)) díky.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    ja tez prosim o jednu, dekuji!
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    ja poprosim take jednu legitku. Diky!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    bych mel zajem o 2