• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWILIGHTZONECéCé haly C
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Taky diky vsem, kteri dorazili a prezilu tu zimu, za kterou se moc omlouvam, opomeli jsme pustit topeni jiz od rana...takze priste bude lip ;) stejne tak i technika a sezeni bude lepe poreseno mela jsem v planu pripravit vse dopredu i vice povidani, ale kvuli praci jsem naprosto nic nestihla :(( no ale filmecky nam to skutecne vynahradily!

Jinak chci aby to fungovalo na bazi napadu vsech, takze kvizy, hadnky, vase povidani a i diskuze, vse proste co si vymyslite uskutecnime.

Na priste vyberu par filmu z dalsiho obdobi a necham vas hlasovat stejne tak i o terminu, aby se do nej veslo co nejvice lidi..

Jeste jedou diky vsem, nyni uz skutecnym CéCéčkářum ;) kteří dorazili!
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    SAKJA_PANDITA: hm hm to asi v praze nebudu, skoda
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    B4NAN: prej že těžká symbolika na osmadvacátý prosinec:)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    v jakym horizontu to priste tak asi bude? :)
    FAERTIS
    FAERTIS --- ---
    jj souhlasim, skvělý to bylo a už se těšim na příště :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    já taky děkuju ještě jednou. Mimochodem jestli tedy je twilightzone ta krátkovlasá slečna, tak se tě chci zeptat na dvě veci a to: Jestli ti taková ta brejlatá nakonec zaplatila. (musela jsem to jít rozměnit a vůbec nevim, jestli jsem ti to pak dala, hlava děravá). a pak: Když bys chtěla pomoct, mohla bych udělat třeba nějaké kvízy, co si člověk z jednotlivých setkání zapamatoval a co mu to dalo nebo nějaký soupisek filmů, které jsme vlastně zhlédli, něco jako památeční arch, sranda odznaky filmového fajnšmejkra (to by bylo možná složitější, ale dalo by se) nebo tak.. Ráda budu nápomocná:)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    V22: nebo pivo a oblict si bundu :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    moc diky za vcerejsi promitani! bylo to kouzelne, inspirativni, roztomile - proste uzasne :) kdo neprisel, prisel o mnoho. tesim se na priste!!
    V22
    V22 --- ---
    ROMANICAK:
    Bylo to fajn a koumu byla zima mohl si dát svařák :D
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Musim moc podekovat, bylo to prijemny, ackoliv trosku studeny posezeni. Filmy super, tesim se na dalsi kolo!
    EVIE
    EVIE --- ---
    člověk miní, a šéf mění:(( taky se z dneška omlouvám a tahle kapitola filmové historie holt samostudiem.....
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    taky to vidim dneska blede,,sem nastydla a nakupila se mi hromadka prace :// ale priste Lindi,,priste prijdu :))
    V22
    V22 --- ---
    Já přjidu s kámoškou tak už jsme dva :o)
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    TWILIGHTZONE: hehe mozna ze jo , ja nakonec asi taky dnes nedorazim, moc prace, nedostatek spanku a ted se jeste objevily zdravotni komplikace, asi bych tam byl za zombika.
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    haha uz to vidim nakonec se nas tam sejde 5 tak jak bylo planovano na zacatku :))
    FEEX
    FEEX --- ---
    ja to taky nestihne tentojkrat kvulki praci :/ ale priste sna d urcite ;)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    PHRASE: jasny budeme se drzet cen vse za 35 a 40 ;))
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    TWILIGHTZONE: dik...tak to je opravdu za lidovku :)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Jo to se omlouvam, ale nesmi se to ofiko uvadet :) prispevky na jednotlive projekce jsou 35kc, kdyz to bude trosku narocnejsi program tak to bude o neco malo vic, ale myslim, ze nic zavratneho...
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    TWILIGHTZONE: A co vlastně stojí jedna průkazka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam