• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWILIGHTZONECéCé haly C
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Mam ale pocit, ze je tam ted nejaka vyluka, tak mozna nejezdi vsechny tramvaje...radsi se predtim mrknete nez tam pojedete
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    protoze ja to tam ted doplnila :))
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    MRTREVOR: dyt to tam mas, uplne dole:

Hala C, Drahobejlova 15, Praha 9 - Libeň. GPS: Loc: 50°6'17.309"N, 14°29'12.099"E
    MHD spoj: tram 3 zast. Ocelářská, tram 8, 19 zast. U svobodárny, Metro B stanice Českomoravská
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    akorát furt zapomínám, kde že je ta hala C... můžeš to lípnout na nástěnku? Pěkně prosím...
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    15tého mám též večer volno, takže se už těšim :)))
    ZILIEN
    ZILIEN --- ---
    Ahoj,hezky pěkně,jsem vážnej zájemce,můžeme ve dvou přijít?Je to toho 15.12. od 20:00?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    B4NAN:
    Udelat normalni akci tady na Nyxu uplne staci. Kdyz se tam napise ze se maji hlasit vazni zajemci, kazdej to pochopi.
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    tohle mi pride ale taky celkem neprehledny, aby kazdej napsal "ja du"... to uz by byla lepsi snad anketa a lidi offnyx by se treba hlasili do posty
    FREDA
    FREDA --- ---
    ja taky :)
    LOITUMA
    LOITUMA --- ---
    my určitě taky 2
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    my (2) taky určitě dorazíme
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    no, snad to nak stihnu z jinonic, konci mi skola v 8...
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    HONCKA: neboj to nepocitame ;) stejne se snim ani minule nedalo
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TWILIGHTZONE: kazdopadne 15.12. nepocitejte s nasim zvukem
    FAERTIS
    FAERTIS --- ---
    Já taky :)
    V22
    V22 --- ---
    Já 15.12.09 s kámoškou určitě dorazíme.
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    no muzu no ale tam se zase nahlasi 150lidi a nikdo neprijde :) ja bych totiz tuhle informaci vzdy potrebovala vedet na jisto, kvuli priprave prostoru a zvuku
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    no muzu no ale tam se zase nahlasi 150lidi a nikdo neprijde :) ja bych totiz tuhle informaci vzdy potrebovala vedet na jisto, kvuli priprave prostoru a zvuku
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    TWILIGHTZONE: mozna by nebylo spatny udelat zase akci tady na nyxu.. rek bych ze se to mezi lidma rozsiri vic nez kdyz se to bude resit jen tady v diskuzi... a aspon to tem lidem pripomene do zpravy ze se vubec neco kona, je tady tuna sklerotiku jako ja :))
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Takze dle vysledku ankety by dalsi setkani melo byt 15.12 ale koukam, ez je tam nahlaseno 15 lidi takze nas tam bude predpokladam 7 :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam