• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWILIGHTZONECéCé haly C
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    SUOTAM: souhlas
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    TWILIGHTZONE: udelej udalost,ta se mi pripomene. ja na to jinak zase zapomenu.)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Koukam, ze je rozhodnuto i kdyz to bylo tesne.... takze nasazuji program a take vam davam prava na nastenku kam se prosim piste - ti kdo dorazi. Nebo by jste radeji udalost?
    KRYSTOF_
    KRYSTOF_ --- ---
    bude nejakej program ?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    bezva! takže to nějak skloubíš - stěžejní a zároveň zábavné filmy:)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Takze diky vsem, kteri hlasovali. Neco bylo jednoznacne neco ne.... takze jsem se rozhodla, ze postup bude nasledovny:
    Pojedeme podle stezejnich del s tim, ze kdyz bude na vyber z vice titulu a budu je moci sehnat dam vam vybrat, kdyz nebude tak dame proste film, ktery se musi videt :))
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    SAKJA_PANDITA: ok to historicky poporade tam patri vlastne k oboum variantam a je to spis jen k pripomenuti, ale tech filmu z toho daneho obdobi je x takze se samo muzeme koukat na vic veci.
    slo mi to zjistit jestli chcete videt spis ty fakt dulezity dila, ktery nejakym zpusobem kinematografii nekam posunuli, ale obcas to muze byt nuda viz intolerance a nebo se chcete koukat jen na to co je zabavne......
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    já zas nějak nechápu tu třetí:) Že to bude historicky popořadě, to je dané už od začátku projektu (jsem si myslela) a když ta díla jsou stěžejní či nejdůležitější, tak mi to slovo nejlepší v druhý možnosti přijde irelevantní. nevim no:)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    ROMANICAK: ta anketa je spis orientacni, ale myslim, ze je lepsi vybrat film, ktery bude bavit vetsinu a prijdou nez ze mi tam zase prijdou 3 lidi ;) taky ono v ramci tematu to treba nepujde vzdy vid takze neboj
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    ROMANICAK: a to vadi?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Ta druha otazka...to je prave to co nechci. Tim se totiz stane, ze se budem koukat na filmy, ktere si odhlasuje vetsina, coz muze znamenat, ze je uz videli a chteji je doporucit ostatnim...
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Zravim vsechny v novem roce a aby jste si nemysleli, že nam Cece zaspalo připravila jsem pro vas tři otazky dle, kterych bych rada smerovala dalsi setkani...to by se melo uskutecnit koncem mesice. tak prosim hlasujte
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    ono uz to zase probehlo? ja to snad nikdy nestihnu
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    ach jo, to sem dycky viděl jenom kousek, se picnu... :(
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    pustili jsme si vyborny strasidelny filmecek "Kabinet doktora Kaligariho" a docela jsme se u toho v tom malem poctu bali :))

az odpadne vanocni silenstvi, diky kteremu nic nestiham tak naplanujeme dalsi session
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    a co se tedy pouštělo? nějaké dojmy? pojmy? a tak?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    V22: ty jsi zas chytrej jak rádio viď.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MRTREVOR: né já si spletla datum! a to jsem si řekla, že nakonec půjdu, že to neva a pozvala jsem kamarádku na dnešek! sakra no je to možný?:)
    V22
    V22 --- ---
    Sliby chyby... film po domluvě puštěn jinej. Kdo nepřišel jeho škoda.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    dal jsem přednost V.I.P. předpremieře Avatara..ale příště to uurčitě vyjde :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam