úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KOTEL
reference:
+2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
technik : 1 inzerát
Obchodní : 1 inzerát
práci : 2 inzerát
Nabízím : 13 inzerát
nabízím
Nabízím práci Obchodní zástupce - technik na HPP
type: full-time
Shánim čecha nebo slováka s čj žijícího v Praze na HPP pro www.eprofi.cz/sk, SŠ/VŠ, obchodní dovednosti, samostatnost, psaný projev bez hrubek, příjemný projev do telefonu i osobně, základy office, schopnost zorientovat se v sortimentu obchodu
Sháním čecha nebo slováka (pouze muži - manipulace se 40kg těžkými balíky!) žijícího v Praze na HPP pro www.eprofi.cz/sk (síť cca 25 eshopů v Čechách a na Slovensku, kamenná prodejna na Praze 3), nejlépe absolvent SŠ strojní nebo stavební, případně obchodní zaměření .. požadavky: výhodou základní porozumění technice (elektřina, stroje), obchodní dovednosti, psaný projev bez hrubek, příjemný projev vůči zákazníkům osobně i do telefonu, základy na pc, obchodní dovednosti, technické zaměření, ŘP sk. B, SAMOSTATNOST a proaktivní přístup (práce je to velmi náročná a není typu "odsedim si svých 8 hod a jdu domů!) Napln prace: *Kompletní zajištění chodu kamenné prodejny a eshopu * Osobní prodej na prodejně, konzultace nákupů po telefonu i mailem * Zpracování a koordinace objednávek * Přímá podpora a servis zákazníkům a dodavatelům * Vyřizování reklamací a poprodejní péče o zákazníky * Fakturace a pokladní činnost, platby dodavatelům * zpracovávání obchodních nabídek * Správa webových prodejen (vkládání nového zboží, úpravy textů atd) * Vyřizování obchodní korespondence * Zajišťování dopravy zboží ohodnocení = pevný základ HPP + silná motivační provize z obratu, celkove v zavislosti na sezone 25-35tis cisteho mesicne Prac. doba všední dny 8:30 - 17:00 na projeně v Praze 3
MILAS
---
---
16:57:26 19.12.2013
Ahoj, já mám Stavební průmyslovku a jsem po své práci sezoní nezaměstnán...Milan
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam