• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMISHClub Biograffs.....alias Rybárna :-)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    Jinaaaac nezapomente vsici, ze nas tu v DC taky ceka zitra mela, a to
    FastumHell vol. 3 aka tRendy párty 23. jupiii narozky, to jsem zvedav esli cely muj 23. rok zivota budu litat po rychtach :-D
    Dneska posledni sance koupit listky v predprodeji u Izzyho v hudebninach. Zitra uz leda za plnou cenu, i kdyz ta 20 neni zas takej rozdil....

Pořadí kapel by mělo být: Rapida Muerte, BLU-82/b, Kobra XI, Against the Grain, Disbeatless, Průmyslová smrt. Ale je možný, že BLU budou 1. tak přijďte podpořit včas

ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    MANIICZKA: Che mano mano tak posli nazvy at vim co muzu zavidet!
    AMISH
    AMISH --- ---
    MANIICZKA: no poprvý usnul asi v deset:D sežral čtverec a bylo vymalováno:D ale tos ho měla vidět v sobotu!! vymyslel, že budeme pít zelenou z dvoudecky brčkama-jako že se napojíme. vykalili sme takhle 2 dvoulitrovky zelený a do toho tančili na klasický píčoviny. jako lidi z nás nechápali a netrvalo dlouho a krtek nás vyhodil:D pak ale rosťa i štros usli a bylo po bžundě...
    no jínáč jako já vás tady snad nepotkám. pořád se míjíme. a co kanál? jak tomu se vede?
    no zase písněte hej?
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    AMISH: ja se radsi na ty fotky nemuzu koukat:[...ale slusi vam to tam vsem:]klasika:]]]jako ten rostik tam, sem myslela ze se dochcim...
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    jo rychty sou tu na kokot naposledy sme se vlaceli s mongolem 100 km na breakcore...nateseny takovym stylem a,ze jako tadz nemalaej dikatat a prisnota... to co tam predvedli sem myslela ze je vsechny rozkopu do tri do rana teplota....pak kolem rana trochu jakoby rychta a v sest sem tam toho kokota za mixakem fyfaaakla..bo sem je asi srala celou noc a nakonec me taky fyfakli...ze je teplota bavi tak sem sla radsi do het...ale zase jinac sou tu alespon docela na pohodicku koncerty...RENDO..ted v patek nas ceka Crust asi tri kapelky a jedna z USA...takze alespon tak se da vyblbnout...ale bedny mi tu chybej no co vam mam poudat:]
    MOGGOLL
    MOGGOLL --- ---
    jo tak trady si o necem takovim muzem jen nechat zdat tady rychty skoro nejsou a kdyz jsou tak to stoji za hovno
    AMISH
    AMISH --- ---
    ZLORENE: jo jináč lovosice padly, gže to vidim na pořádnej koncík a návštěvu do hudebnin:D
    AMISH
    AMISH --- ---
    MANIICZKA: teda vy zevláci ,D já už všude vyprávim, jak si ste na krétě a vy chodíte k vokýnku :) tak užívejte. my tady furt stejný, jenom ted o víkendu byla u ryby konečně bžunda. škoda že nejsou fotky ze soboty, ale z pátka jooo
    http://badtekk.rajce.idnes.cz/13.11._Decin_Biograf_-_Badtekk_vs_Phobia_to_je_jedna_rodina/#album
    http://pstrosak.rajce.idnes.cz/Badtekk_Phobia_Rodina_14.11.09/
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    ahojky bandicko..tak sem se konecne dostala k netu...tak novinky od nas...po kratky ceste smer kreta sme se s mongolem rozhodli,ze to mrdame a vracime se zpatky do solune...ne ze by se nam na kretu nechtelo ,ale behem tech par dni, bo ja uz to vedela dopredu ale radsi sem jeste drzela hubu..no zkratka sme zjistili,ze lidi se kterejma sme na vylet vyrazili sou naprosty dementos...bo ne ako vsichni ale jeden slovenskej fakt cholerickej trouba se kterym sme byli v dodavce byl fakt uz nesnesitelnej a jako to mi muze skocit na hrusku ,abych cestovala s nekym kdo neustale cumi jak bubak...nasranej imrvere..no a to jako povahy jako sem ja a mongol zkratka nedavaj...nejvetsi paradox je ten ze on jako slunickovej... celou dodavku ve stylu rasta reze jako az moc muzika taky tak...ale jeho pohled po ranu uz zabijel...skoda je v tom,ze sme byli do cela fakt husta banda a zacali trernovat vetsi show pro lidi...ohne digarido bubny jonglery..jako mazec ale proc se u toho denne nervit ze, tak sme jim zamavali a sme zase v tom krasne spinavym prohnilym meste,ktery je pro nas jak stvoreni...budeme tu asi pres zimu a pak se nekam hejbnem..je to tu fajn nic nam tu nechybi...porad se nekde neco deje,kze pohodicka...kazdopadne denne me mongol trenuje na retezy..uz docela pohoda a zacnem trenovat duo...tak za dva dny me ceka moje prvni show..uz se zapalenejma..tal drzte palce,vsak mi znate...mana a ohen,ale tesim se na to zacalo me to strasne bavit..lidi to tu zerou a bavi je to..takze je to motivace jak svine....kazdopadne jedna fajna story z cesty kdyz sme se vraceli do solune...stojime takhle na narodni na stopa...no a porad nic a nakonec konecne...a zastavil nam strasi typek Baby..no tak klasika.. co delate a tak pohodicka...no cestou nam koupil kafe a snidani a zacal jestli by sme o vanocich pro neho neudelalai show...ma prej hotel a nabidnul nam ze od 19 az do 24 prosince nas ubytuje na hotelu plus restorant vsicko gratis no a ze mu budeme kazdej vecer bavit lidi..a jeste k tomu nam pak zaplati 300ecek...sme na nej cumeli a jako ze jasny ze bereme...pak nam zastavil na vlakaci...zaplatil cestu do solune a ze nam zavola...takze nas cekaji luxusni vanoce v Larise to je mestecko.kde zijou prevazne movitejsi obyvatele se soluni se to neda srovnat...stakovali sme tam asi 3 dny a koupou tam snad i krysy:]...ALE konecne postel..vana...aaaaaa tesime se oba jak mali caparti...ted sme teda zpatky na sgvotu a mame se paradnicky..penizky uz se zase nejaky mame a dneska byli na okynku zne dosatli sme kus masa s fazolema...coz je nadluxus...jo okynko je misto kde lidem z ulice davaj denne jidlo..sme tam taky zapsany...velka jistota tady ,nemas sanci tu pojit hladem..a to vecer z jednoho fastfoodu davaj pytle... co neprodali do nich nahazaj...a nekdy opravdu zradilko mnamka...no takze se zase budu ozyvat casteji...netky sou tu na kazdym kroku....a co vy zevlaci moji...stejska se mi po vas mooooooooc...po breznacku rumicku zeleny po barovce v rybarne jo a po RYCHTEEEEEE ...sem dneska zapomnela zase kabel od fotaku abych hodla nejakou tu dokumentaci tak priste slibuju pionyrsky... tak sa majte urco se tu brzo potkame, za par dni jdu uz vydelavat tezky mergle na ulici,tak budu na netu jako doma...moje zavislost se tu nastesti aspon ale minimalizovala a volnej cas konecne taky travim jinak nez celej den u kompla...tak jooooo tak cauuuuu a pozdravujete v mym druhym domove...rybare a spol s.r.o....mana
    AMISH
    AMISH --- ---
    od kamarádky edity
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: jo prave nechapu proc si dela stranky tam a ne naky normalni verejnosti pristupny :/ ale tak jeho vec no
    AMISH
    AMISH --- ---
    ZLORENE: no to se to rači dovim od někoho jinýho, víš že já a fejsbuk jako spolu neka.....,)
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: no ma je tak mesic... info lnajdes na tom fejbuku leda tak
    AMISH
    AMISH --- ---
    ZLORENE: no neke, to ani nevim ty joo, tak to joooooo:)
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: izzy ma hudebniny... je to naproti hlavaku takrka, tam jak prodavaj mobily...
    AMISH
    AMISH --- ---
    ZLORENE: jo jo,, to bude taky fajné, uvidim ale ještě kam se budu chtít vrtnout...lovosice nebo ryba, ryba nebo lovosice....těžko říct, ale hele v jakejch hudebninách je ten předprodej?
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: che no to ja uz se klepu o 106 na ten pristi... chysta se docela solidni sebranka i prez pul cr co zatim vim... premejslim esli dat nafukovaci balonky po rybe hahaa.... jinak v patek se asi tez zastavime
    AMISH
    AMISH --- ---
    no to sme tam měli rači jít nakonec.....ale dost bědování,páč tenhle pátek si to vynahradíme:d
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam